Şimdi Ara

Vodafone geçiş yaptık tarifeler gozukmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç ay önce kendim TT ye kizip Vodafone faturasiza geçtim hattımı hep faturasız kullanıyorum tarifelerde bir sürü seçeneklerle geliyordu hatta daha indirimliler denk geliyordu filan 8gb/30tl olan bir tarifeye geçtim

Sonra kardeşimin ve esiminkini de taşıdık maşallah ikisinede tarife seçenekleri çıkmıyor size uygun bir tarife bulunamadı diyor neyse dedik düzelir paket aldılar o kadar zaman gecti hala yok tarife seçeneği

Bir şey anlamadım bu durumdan nasıl halledebiliriz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Geçiş Yaptım, Tarifeler Gösterilmiyor

Vodafone'a geçiş yaptıktan sonra tarifelerinizin görünmemesi, yaşanabilecek yaygın bir sorundur. Bu sorunun birkaç nedeni olabilir:

• Hesap Aktivasyonu: Geçiş işleminiz henüz tamamlanmamış olabilir. Hesabınızın aktivasyonunu tamamlamak için Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelisin.
    • Sistemsel Sorun: Vodafone'un sistemlerinde geçici bir sorun yaşıyor olabilir. Bu durumda, biraz bekledikten sonra tekrar kontrol etmelisin.
    • Hesap Doğrulaması: Vodafone, kimlik doğrulaması amacıyla ek belgeler talep edebilir. Bu belgeleri ibraz ettikten sonra tarifelerin görünmeye başlayacaktır.
    • Numara Taşıma: Numaranı başka bir operatörden Vodafone'a taşıyorsan, numara taşıma işleminin tamamlanması gerekebilir. Numara taşıma süreci genellikle birkaç gün alır.

Tarifelerini hala göremiyorsan, aşağıdaki adımları takip etmelisin:

• Vodafone müşteri hizmetlerini ara.
    • Vodafone uygulamasından destek al.
    • Vodafone web sitesindeki çevrimiçi sohbet özelliğini kullan.

Müşteri hizmetleri temsilcisi, sorunun nedenini belirlemene ve tarifelerine erişmeni sağlamaya yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "TL İşlemleri" > "Kolay Paket Yükle" yolunu izlediğinizde, aşağıdaki gibi paketler gözükmüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

"TL İşlemleri" > "Kolay Paket Yükle" yolunu izlediğinizde, aşağıdaki gibi paketler gözükmüyor mu?

Evet bunlar var ama tarifeler yok ortada bizde gittik TL yükledik bosuna

• Siz faturalıya mı geçmek istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Siz faturalıya mı geçmek istiyorsunuz?
    Hayır faturaliyla alakası yok dediğim seyin
  • sunyy2003 S kullanıcısına yanıt
    1 ay doldurduysanız eğer 7008 müşteri hizmetlerini arayarak "interneti bol large" tarifesini alabilirsiniz.7gb internet+750dk+1000 sms ile 27 lira(vergi hariç).Sms kodu ile yenilenen9gb var 7000 mesaj atıyorsunuz 9gb internet 750dk 1000sms sanırım."YENILENEN9GB" yazıp 7000 mesaj atıyorsunuz 36 lira.Onun dışinda kolay paketleri TL ile alamazsınız,sadece kredi/banka kartı ile alınabiliyor.
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri sonrada tarife değişikliği deyince geçebileceğiniz tarife bulunmamaktadır diyip geçiş olmuyor
  • Hergün bir Vodafone saçmalığı konuşuluyor ama hala geçiş yapan var ilginç gerçekten...
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bendede geçebileceginiz tarife bulunmamaktadır diyordu,7008 aradım müşteri hizmetleri diğer işlemler diyerek 5e tuşladım sonrasında dijital asistan kısmında müşteri hizmetleri dedim sesli olarak bağladılar.Dedim bu tarifeye geçmek istiyorum öncesinde faturalı tarifeleri saydı dedim kalsın,interneti bol large tanımladı anında oldu yani.He bu tarife dısinda elbet başka faturasız tarifelerde var belki onlarıda size söyleyebilir.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Vodafone'u sevmem ama 2 operatörden iyi olduğu yerler mevcut.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Allah'tan faturasız kullanıyoruz,faturalıda ek paket,adıma cihaz vs belki bu tür olaylar bizide bulurdu.
    Yamuğunu görmiyim vodafone,anında kaçarım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

1 ay doldurduysanız eğer 7008 müşteri hizmetlerini arayarak "interneti bol large" tarifesini alabilirsiniz.7gb internet+750dk+1000 sms ile 27 lira(vergi hariç).Sms kodu ile yenilenen9gb var 7000 mesaj atıyorsunuz 9gb internet 750dk 1000sms sanırım."YENILENEN9GB" yazıp 7000 mesaj atıyorsunuz 36 lira.Onun dışinda kolay paketleri TL ile alamazsınız,sadece kredi/banka kartı ile alınabiliyor.
    Hemen deneyecem simdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.