Şimdi Ara

2007 polo benzin ve LPG aynı anda tuketiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yoldayken bariz belli ediyor programda benzin desteği kapalı regülatör değişti ama farketm di Lovato sistem oz llikle başına gelmiş birileri yazarsa çok sevinirim tesekkurler

• Candan otogaz o durumu cözmüş gibi istersen göz at videolarini izle derim
  • Bende çözdüm bu sorunu Lovato sistemde yaşayan olursa yardımcı olurum ve hiç bir LPG co cozemedi
  • çözülür. montaj ve ayarları ehil olmayan insanlar yapmıştır ilk en kuvvetli ihtimal bu.
  • Bende de brc marka takılı. Ustamin önerisiyle Atikerin bir ürününü taktırdim. Araç gaza geçtiğinde benzin pompasıni devre dışı bırakan aparat taktırdim. Gazda giderken benzin pompasıni devre dışı kalıyor boşuna ömründen yemediği gibi benzin harcama durumu da olmuyor haliyle. Yaklaşık 5-6 aydır bu şekilde kullanıyorum sorun çıkmadı hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Bende de brc marka takılı. Ustamin önerisiyle Atikerin bir ürününü taktırdim. Araç gaza geçtiğinde benzin pompasıni devre dışı bırakan aparat taktırdim. Gazda giderken benzin pompasıni devre dışı kalıyor boşuna ömründen yemediği gibi benzin harcama durumu da olmuyor haliyle. Yaklaşık 5-6 aydır bu şekilde kullanıyorum sorun çıkmadı hiç.

Var elimde hocam oda oda isebyarar bir şey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.