Şimdi Ara

AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.134
Cevap
25
Favori
114.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu üründen en iyi performansı alabilmek için bir ayar felan yapmak gerekiyormu varsa bir ayarlama yöntemi bilen arkadaşlardan rica etsek paylaşırmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAlkan

Ürün linki

Alacaklar için kliksa fiyatı 180 lira galiba yanlış görmediysem...

397tl diyor. heyecan yaptırdın gece gece :)
  • kratostol kullanıcısına yanıt
    Maalesef yükselmiş tekrar....Ben ve forumdan bir arkadaş daha aldık...benimki geldi bugün. kullanmaya başladım 180 liraya şamda kayısı :)
  • quote:

Maalesef yükselmiş tekrar....Ben ve forumdan bir arkadaş daha aldık...benimki geldi bugün. kullanmaya başladım 180 liraya şamda kayısı :)

oha olaya bak :) çok iyi almışsınız.
    8960 Tplink havlu atınca n'den ac'ye geçeyim dedim. İyi oldu böyle ucuz yollu...400'den kalanla ac destekli mini pci laptop kartı+ ac destekli usb wifi bakıyorum wd hdtv için, hayırlısı bakalım..
  • quote:

8960 Tplink havlu atınca n'den ac'ye geçeyim dedim. İyi oldu böyle ucuz yollu...400'den kalanla ac destekli mini pci laptop kartı+ ac destekli usb wifi bakıyorum wd hdtv için, hayırlısı bakalım..

ya dostum ben de aylardır modem almak için bekliyorum. bi bu bir de asus ac68u arasında gidip geliyorum. bunu 180e görsem hiç acımaz yapıştırırdım üzüldüm açıkçası. gene asusa kaldık o da 500tl evlat acısı gibi koyuyor napcam bilemedim.
    sürpriz

Al kurtul bunu bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yosunluel -- 23 Ağustos 2014; 21:09:57 >
  • quote:

sürpriz

Al kurtul bunu bence...

Dostum almışken ac olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac için erken diye düşünüyorum. Diğer herşey de ac uyumlu olmadıktan sonra bir önemi yok gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: executive44

397.90 tl yazıyor...

bu üründen en iyi performansı alabilmek için bir ayar felan yapmak gerekiyormu varsa bir ayarlama yöntemi bilen arkadaşlardan rica etsek paylaşırmı???

Bu ürüne özel değil ama anlatayım...tcp optimizer uygulaması ile optimum ayarları bulup kullanabilirsiniz. Default 1492 olan MTU için test ederek 1328 tavsiye etti bana. Uyguladım modem içerisinden. Bağlantı hızı, gecikme değerlerinden memnunum. 16mbit bağlantım için 1.4mbyte stabil download hızı alıyorum.(torrent)

• bugün bir hız testi yaptım
    kabloda 5 ghz de ve 2.4 ghz de işte sonuçlar ama 5 ghz de 2-3 metre arası vardı tahminim modemle laptopun arası
    ondan biraz düşük versi sanki
     AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem

• üstü yazısız olan resim 5 ghz üstüne yazmayı unutmuşum
  • 5650 de sorunlar yaşamış servise göndermiş onun yerine bana 5760 modelini göndermişlerdi.
    Şimdi 5650de yaşadığım sorunların benzerlerini 5760 modelinde de yaşamaya başladım.
    5760 Modeli geldikten sonra ikinci bir usb bellek daha aldım (13 Mayıs 2014 Kingston Vatan Bilgisayar). Aldım modeme taktım, geçen haftasonuna kadarda modemin üzerinden çıkarmadım.
    Modemden çıkarıp bilgisayarıma bağladığım zaman "Koruma yazma" hatası aldım ve ne yaptıysam düzeltemedim. Programlar, MS-Dos ortamı vs.
    Evdeki diğer bilgisayarda da denedim sonuç onda da aynı. Bilişimle ilgili tanıdıklarıma gönderdim onlarda başa çıkamayıp servise göndermemi istediler ve bende gönderdim.
    Airties bana iki USB belleğe mâloldu.
    Hikaye bitmedi devam ediyoruz.
    Geçen hafta 1TB Seagate Harddisk aldım ve modeme bağladım. İndirdiğim dosyalar çok büyük olduğu için modemden güvenle söküp bilgisayarıma taktım. Çok zaman alıyordu dosyaları bilgisayara atmak.
    Bilgisayara taktım, benden biçimlendirmemi istedi. (Bu sorunu daha önce 16GBlık Toshiba USB bellektede yaşamıştım 5650 modelinde). Yahu nasıl biçimlendireyim. İçinde dünyanın verisi var ve ben hiç birini yedeklemedim, yedekleyemiyorumda zaten. 1TBlık diski evdeki iki bilgisayarda da denedim sonuç aynı biçimlendirmemi istiyor. ARTIK BIKTIM NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ VAZİYETTEYİM. YİNE AİRTİES SERVİSİNE DERT ANLATACAĞIM YİNE BENDEN MODEMİ GÖNDEMEMİ İSTEYECEKLER. LANET OLSUN.
    Daha önceki şikayetlerim şu konuda:http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=69453132

Siz siz olun Airties almadan önce mutlaka bir kez daha düşünün, paranıza vaktinize sinirlerinize yazık.

• Veri aktarımı konusunda bayağı bi sıkıntı yaşadıktan sonra çeşitli denemeler yaptım. Modeme benim usb 3.0 sandığım ama sonra forumdan bazı arkadaşların söylediği sadece maviye boyanmış (müşteriyi kandırmak amaçlı sanırım) usb 2.0 portuna bir usb 3.0 harici hdd takılı birde Gigabit lan girişli olan hdd takılı.

Notebook kullanıyorum ve internete de kendi kablosuz ağı ile bağlanıyordum. Bu durumda her iki cihaza da 1-1.5 mb seviyesinde kopyalıyordu.
    Tp Linkin usb 3.0 ac wifi adaptörünü aldım. Bunla bunla bağlantı 500-580 arası değişiyordu ve veri aktarımı usbden takılı hdd ye 4mb civarı lan dan takılı hddyede 18-20mb civarı kopyalama yaptı.
    Sonra kablo ile denedim. Hdd ye 11-12mb lan cihazına ise 40-42mb kopyalama yapmayı başardım.

Bende kablo falan aldım kablo çektim ve kablo ile bağlanıyorum. Ancak bu şekilde çözüm bulabildim.
    Bilgisayarların wifi si ac 1300 gb seviyelerine gelmeyince bu hızlara ulaşamayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyyahım

Veri aktarımı konusunda bayağı bi sıkıntı yaşadıktan sonra çeşitli denemeler yaptım. Modeme benim usb 3.0 sandığım ama sonra forumdan bazı arkadaşların söylediği sadece maviye boyanmış (müşteriyi kandırmak amaçlı sanırım) usb 2.0 portuna bir usb 3.0 harici hdd takılı birde Gigabit lan girişli olan hdd takılı.

Notebook kullanıyorum ve internete de kendi kablosuz ağı ile bağlanıyordum. Bu durumda her iki cihaza da 1-1.5 mb seviyesinde kopyalıyordu.
    Tp Linkin usb 3.0 ac wifi adaptörünü aldım. Bunla bunla bağlantı 500-580 arası değişiyordu ve veri aktarımı usbden takılı hdd ye 4mb civarı lan dan takılı hddyede 18-20mb civarı kopyalama yaptı.
    Sonra kablo ile denedim. Hdd ye 11-12mb lan cihazına ise 40-42mb kopyalama yapmayı başardım.

Bende kablo falan aldım kablo çektim ve kablo ile bağlanıyorum. Ancak bu şekilde çözüm bulabildim.
    Bilgisayarların wifi si ac 1300 gb seviyelerine gelmeyince bu hızlara ulaşamayacağız.

Hocam ne yaparsanız yapın bu cihazın USB'si de wireless'ı da çok yavaş. Bilgisayarınızdaki kart AC1300 desteklese dahi bu modemden AC performansı alamazsınız.

Buyrun yapmış olduğum hız testlerini aşağıdaki konuda inceleyebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_95269425/tm.htm

• burada ve çeşitli forumlarda okuduklarıma göre asus 5760 tan daha performanslı imiş

airtiese modemi gönderip para iadesi istesek kabul ederlermi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executive44 -- 8 Eylül 2014; 4:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: executive44

burada ve çeşitli forumlarda okuduklarıma göre asus 5760 tan daha performanslı imiş

airtiese modemi gönderip para iadesi istesek kabul ederlermi acaba?

Uğraştırabilirler ama denemekte fayda var.
  • Yarın ikinci gönderdikleri modemi istediler, servise gönderiyorum.
    Kesin Üçüncü bir modem gönderecekler. Bu böyle sonsuza kadar devam edip gidecek sanırım.
    Elektronik şans işi, diyenler olacaktır. Doğru At'a oynarsanız şansınız yaver gider, benim gibi Eşeğe yatırırsınız parayı kaybedersiniz.
  • Ya arkadaşlar ben bu durumda bu adamlardan para iadesi isteyibilir miyim? bi akıl verirseniz çok sevinirim.
  • başta hata ettik airties modem üreten bir firma daha iyi olur dedik adamlar deneyimli bu işte daha performanslı ve sorun çıkarmayan ürünler çıkarıyordur dedik ama
    sonuç hüsran... yaklasık 1 aydır 5760 sorun-hata kayıtlarnı tutuyorum liste uzadı gitti en son airtiese göndereceğim

bunlar arasında belli başlı şunlar var

DLNA üzerinden modemi kullanmak sıkıntılı 5650 dede aynı sorun vardı
    1. HDD takılı iken modem sıcaklığı 50-60 derecede seyir ediyor
    diğer USB ye yazıcıyı bağlayınca 80 derecelere kadar elimi değemedim modeme o kadar sıcak
    modemin web arayüzüne girmek ve menüler arasında gezinme tam bir çin işkençesi sanki bana 500-600 mb lik flash içerikli site falan açıyor
    bağlantılara göre modemden veri transferleri oldukça yavaş
    böyle uzayıp gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.