Şimdi Ara

AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.134
Cevap
25
Favori
114.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alınabilir hız 22mbit görünüyor modemde, izmirdeyim ben, ilerde ne olur senin dediğin gibi belli olmaz hocam..
  • Gelecegi gormek lazim tabi 9 yil once bornovadaydim askerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. J .er egitim alayindaydim. Sans iste

• Bu cihaza yazılım güncellemesi hiç gelmedi mi?2 saattir arıyorum yok..
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    Hayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hera09

Hayır.

Ne saçma iştir yahu tüm cihazlarda güncelleme geliyor o kadar para verdik 1 tane güncelleme gelmedi cihaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 14 Ocak 2015; 12:28:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be dehşete düştüm 3 sayfayı okurken 5760 ne kötülenmiş resmen 5 yıllık airtes rt 211 modemimden soğudum yenilemeyi düşünüyordum bu konuya attı Google amca beni şoka girdim modem alma hevesim kalmadı resmen oysa chip online incelemesi gayet olumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ocak 2015; 15:51:57 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    burada yorum yazanlara bakma Airties iyidir kötü olsa Avrupada satmazdı...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    bende o yüzden şaşırdım çünkü uzun zamandır RT 211 modelini kullanıyorum
  • bugün araştırdım en düşük fiyat vatan da 476 lira muhtemelen yarın alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatangaa

bugün araştırdım en düşük fiyat vatan da 476 lira muhtemelen yarın alacağım

İyi araştırmamışsınız.

www.webdenal.com
    Airties Air 5760 1600Mbps 11ac Kablosuz ADSL2+-VDSL2 DSL Modem
    http://www.webdenal.com/airties-air-5760_692118.html

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

Bu nasil bir mantiktir! beko da Avrupa'da binlerce urun satan bir firma ama cikip bir kisi su urunu iyidir diyemez, derse de o kisinin beklentileri kayda alinacak turden degildir. airties almak da onermek de hatadir, bilmeyen kisilerin tutarsiz yorumlarina kulak asmayin, airties urunlerini ag altyapinizda ASLA kullanmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

Bu nasil bir mantiktir! beko da Avrupa'da binlerce urun satan bir firma ama cikip bir kisi su urunu iyidir diyemez, derse de o kisinin beklentileri kayda alinacak turden degildir. airties almak da onermek de hatadir, bilmeyen kisilerin tutarsiz yorumlarina kulak asmayin, airties urunlerini ag altyapinizda ASLA kullanmayin.

sizde mantıklı bir sebep söyleyin ozaman neden millet almasın? 5 yılı ya geçti yada geçmedi tam hatırlamıyorum rt211 modelini kullanıyorum haliyle de memnun kalınca yeni modemde airtes olsun dedim ve googlede araştırmaya başladım bu konuya kadar geldim açıklayında neden şiddetle almayın diyorsunuz herkes bilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ocak 2015; 7:40:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Tatangaa

bugün araştırdım en düşük fiyat vatan da 476 lira muhtemelen yarın alacağım

İyi araştırmamışsınız.

www.webdenal.com
    Airties Air 5760 1600Mbps 11ac Kablosuz ADSL2+-VDSL2 DSL Modem
    http://www.webdenal.com/airties-air-5760_692118.html

mağazalarda araştırmıştım sonra internet araştırması yapınca daha ucuzuna rastladım
    http://www.netsiparis.com/airties-air-5760-4-port-kablosuz-vdsl2adsl2-modem-router-1600-mbps-802-11ac?ref=akakce&source=mobil&v=1.50.7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar
    yaklaşık olarak 1ay kadar once bende bu modermi aldım iş yerine lakın wifi ile bağlanınca nette kopmalar meydana geliyor ve modermi kapatıp açmam gerekiyor her zaman acaba bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir şimdiden teşekkürler..
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    merhaba Airtes 5760 modem alıcam bende en iyisi bu sanırım gördüm yorumlar kadarıyla benim arkadaş aldı daha hızlı İnternet giriyormuş benim le aynı hiper internet kulanıyor benim daha yavaş sebebi modem miş modemin fiber olanını almam lazımış oda bu sanırım 5760 bilgi verirseniz sevinirim
  • trubulans T kullanıcısına yanıt
    hangi modemii aldın aırtes 5760 mı aldın
  • Rez alled

• Şimdi herkes yorum yapmış iyi kötü.ben modemi dün aldım.ilk izlenimlerim söyle 2.4 Ghz de 30db yayın yapıyor ki Türkiye deki yasal sınır 100mwatt bu sınırın tam 10 katı modemin çıkış gücü.5 ghz de 23 db yayın yapıyor.5 ghz de kapsama alanı denen bir olay yok.

• Aşırı ısınma durumu söz konusu adaptörde de cihazda da bu var.2,4 ghz de sürekli yayında aralıklı kesilmeler oluyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.