Şimdi Ara

AIRTIES AIR5050 4 PORT ADSL2+ MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
2
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Elimde bulunan faturalı ve garantisi devam eden(ancak kutu ve içerikleri tam olmadığından ürün değişiminde sorun çıkacaktır) AirTies Air5050 modemi satıyorum. İsteyene modem ve adaptörüyle beraber, adaptörü istemeyene fiyat indirimiyle sadece modemi satabilirim. Kutu içeriğinden çıkan Lan kablosu ve splitteri vermiyorum. Ürün için istediğim fiyat adaptörle beraber 60 TLdir. Ürünü Temmuz 2013'te satın almış bulunmaktayım.

Teknik Özellikler:

ADSL2+ modem, gelişmiş Router, Firewall, 4 Ethernet port ve 1 USB 2.0 Host portu

Internet erişiminde ADSL2+ teknolojisi sayesinde 24 Mbps download ve 4 Mbps upload hızına ulaşabilen hızlı Internet
    IPTV servisine hazır
    Air 5050 IP QoS, VLAN, PVC-Port mapping ve IGMP özellikleri sayesinde IPTV gibi internet üzerinden verilebilecek en güncel servislere hazırdır
    USB Tak ve Paylaş özelliği ile tek bir noktadan tüm ağınıza yazıcı ve dosya paylaşımı yapmanıza olanak sağlar
    Gelişmiş SPI Firewall ile maksimum ağ güvenliği.
    MAC, URL ve IP adresleri bazında filtreleme, Anti-DoS, uygulama bloklama, DMZ özellikleri desteği
    Türkçe Kolay Kurulum CD'si ile interaktif, hızlı kurulum
    Otomatik Yazılım Güncelleme: AirTies ADSL Hizmet Programı ile otomatik yazılım güncelleme özelliği. Güncel yazılımı kullanmak modeminizden maksimum performans almak için önemlidir
    ADSL Sayacı: Özellikle limitli ADSL kullanıcıları aylık bazda indirilen veri (download) miktarını kolaylıkla takip edebilir
    Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı: Türkiye şartlarına göre tasarım ve üretim; voltaj düşmelerine ve dalgalanmalarına dayanıklı
    Router: DHCP sunucu, NAT, NAPT, DMZ, VLAN*, RIPv1/v2 özelliklerine sahip gelişmiş router
    8 Kanal PVC desteği
    VPN geçişi (pass-through)
    Uzaktan yönetim: SNMP, Web ve TR-069 desteği ile uzaktan yönetim olanağı
    Tak-Çalıştır özelliği (Universal Plug and Play - UPnP)
    Türkçe Web tabanlı yönetim arayüzü
    3 yıl genişletilmiş garanti
    Türkiye şebekelerine uygun olarak üretilmiştir

AIRTIES AIR5050 4 PORT ADSL2+ MODEM AIRTIES AIR5050 4 PORT ADSL2+ MODEM AIRTIES AIR5050 4 PORT ADSL2+ MODEM
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 1 Ekim 2015; 16:16:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.