Şimdi Ara

2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Gerekli Şeyler New Avengers ciltlerinden 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12yi satıyorum. Cilt 8 haricinde tamamı temiz (near mint) durumdadır. Cilt 8'in ise kapağın sağ alt kısmında(fotoğrafta detayını gösterdim) kıvrılma bulunmaktadır.
    Satışı İzmir içi elden yapabileceğim gibi peşin ödeme karşılığında kargoyla da gönderebilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir. Ciltleri, 8.cildin kapağındaki sorun dışında temiz bir şekilde kargo şubesine teslim edeceğim. Kargoda meydana gelebilecek hasarlardan, temizlik durumunun bozulması vs. gibi durumlardan
    dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Elden satın alacaklar kitapları kontrol edebilirler. İstediğim fiyat 160 TLdir

2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri
     2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri 2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri

cilt 8'in kapağının sağ alt köşesindeki kıvrık:

2.el Gerekli Şeyler New Avengers Ciltleri

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 9 Mart 2016; 16:03:59 >

• içleri renkli kuşe kağıdı mı kardeş ,ölmezsem almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.