Şimdi Ara

Airties Modem Hakkında Bir sorum olacaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetim sürekli kopuyo ve benim bilgisayarımdan başka bilgisayara ip atayamadığınden ve telefon ile aynı anda kullanamadığımdan bugün değiştirdim. TTNet'i her aradığımda internet hızımı düşürüyorlardı. 1mbit seviyesine kadar düşürdüler 8mbit internetimi. Bugün gidip modemi aldım bağladım. Telefona bağlayabildim, evimdeki 6 bilgisayarada ip adresi atayabildi. Gayet memnunum ama modem sayfasındaki bir şey aklıma takıldı.

Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 3904 985

kısmı kafama takıldı. Yarın internet hattımı tekrar 4mbite sabitleteceğim ve bu 4096kbps ye denk gelmekte. Ama ulaşılabilir hız 3916 gösteriyor. Acaba hattımda tekrar kopmalar meydana gelebilir mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih Sinan Kara -- 14 Şubat 2011; 19:03:32 >

• Sol taraftaki menulerden internetin veya adslin altinda gelismis veya adsl modu vardir ordan g.dmt ve adsl2+ yi sec sadece bu sekilde dene yine kopmalarin devam ederse servis saglayıcı arayıp ariza kaydı actir.

Bu aada hattin 4 mbi desteklemiyor gozukuyor.
  • Hocam o Ulaşılabilir Hız kısmı sürekli değişiyor. Az önce baktım 4472kb olarak gösteriyor şimdi de :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.