Şimdi Ara

Airties modem istediğim verimi alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Airties 5342 150Mbps kullanıyorum modemi alalı 2 ay oldu istediğim verimi alamıyorum en fazla 72 mbps hıza çıkıyor ve kapsama alanı çok dar yan dairede çekmiyor

modem yerde ve dolabın yanında duruyor. Değiştirilebilir anteni var kapsama alanı genişletmek ve hız olarak daha iyi verim alabilmem için ne yapmam lazım arkadaşlar.

• acces point alacan yada çekin gücü daha iyi bir modem alacan airties rt205 ler var ttnet in verdigi netteki ikinci el fiyatları 25 30 tl çift antenli ben çekinlerinden memnundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonso_

acces point alacan yada çekin gücü daha iyi bir modem alacan airties rt205 ler var ttnet in verdigi netteki ikinci el fiyatları 25 30 tl çift antenli ben çekinlerinden memnundum

Ben bu modeme 100 tl verdim ya
  • Modeme Factory reset at. kablosuz şifre ve ADSL modem arayüzü şifrelerini tekrar yapılandır. Kullandığın laptop mu Desktop mu ? Ağ adaptörü uyuşmazlığı veya geri modem düşüklüğü bunlarda sebep olabilir. Ayrıca Şifrelemen WPA2 / AES modunda ise bazı ağ adaptörlerine bu fazla gelebiliyor. WPA ' da sabitle yeniden başlat birde öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memati91

quote:

Orijinalden alıntı: alfonso_

acces point alacan yada çekin gücü daha iyi bir modem alacan airties rt205 ler var ttnet in verdigi netteki ikinci el fiyatları 25 30 tl çift antenli ben çekinlerinden memnundum

Ben bu modeme 100 tl verdim ya

o zaman ucuz bi kablosuz modem al bu rt205 gibi şuan kullandığın modemden o modeme kablo ile internet uzatirsin modemide accespoint olarak ayarlarsin kablosuz kullanım alanın genişler başka ne diyimki ülkemizde benim gördüğüm kadarıyla hep alt seviye modemler satılıyor üstlerde var yok değil de fiyatlar fahiş bence özellikle ttnet fahiş fiyatlara cacık modem veriyor eskiden ilk modem verdiği sıralar zyxsel verirdi mesela onlar canavardı iyibir modem almak istiyorsan aklında olsun zyxsel yada us Robotics bakacan mümkünse çift antenli modemleri tercih et yada anteni değişenleri senin modeminde anten değişiyor sa kapsama alanını genişlete bilirsin hatta bilgin fazla ise modeminde garantisi yoksa değişmeyen antenli modeminde antenini değişe bilirsin biraz uğraşla benden bu kadar inşallah bir yanlış yönlendirme yapmamış ım dır daha fazla bilgisi olan biri aydınlatırsa konuyu daha iyi olabilir

• Bende de airties205 vardı şimdi evde boşta duruyor yerine Asus DSL n12 aldım şimdi bırak evin içinde çekmeyi neredeyse bütün Mahallede çekiyor a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa aydemir

Bende de airties205 vardı şimdi evde boşta duruyor yerine Asus DSL n12 aldım şimdi bırak evin içinde çekmeyi neredeyse bütün Mahallede çekiyor a

ne kadara aldın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede zyxel var 300 mbit çift abtenli orta kattayım alt katta odadakiler ve üst kattakiler ve çarpraz olarak çoğu yerde bina dışında bile çekiyor hemde kendi antenleriyle
    modemin durduğu yer çok önemlu yerde durmayacak yüksek bir banko masa üstünde duruyor benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: memati91

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa aydemir

Bende de airties205 vardı şimdi evde boşta duruyor yerine Asus DSL n12 aldım şimdi bırak evin içinde çekmeyi neredeyse bütün Mahallede çekiyor a

ne kadara aldın

Valla yanlış hatırlamıyorsam 120 liraydı yaklaşık 1 yıl oluyor ama çok memnunum 4 port lu 320 Mbit destekli Çift antenli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.