Bildirim
***Airties RT-102 Modem ve IP sorunu???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en temel özüm yolu format ama oda uzun sürer belki bi güvenlik duvarı falan engel oluyo olabilirmi acaba ? -
dhcp özelliği etkin olmaya bilir manuel olarak girmeyi dene ağ ve paylaşım merkezinden durumu görüntüle de özelliklere gel ordan internet protokolü sürüm 4 TCP/IPV4 tıkla aşağıdaki ip adresini kullan de adsl içine hangi ip ile giriyorsan mesela 192.168.2.1 veya 192.168.1.1 oraya yerleştir ilk baştaki numarayı kendin yaz (0 ve 1 hariç)
örnek:
İp adresi 192.168.2.50 ( 0 veya 1 olamaz)
Alt ağ maskesi 255.255.255.0
Varsayılan ağ geçidi 192.168.2.1
DNS 192.168.2.1 -
Sorunu buldum. Koruma programı ESSET'in güvenlik duvarı ile Windows güvenlik duvarı çakışmasından kaynaklanıyormuş. Birini kapattım oldu. Yalnız windowsun güvenlik duvarını kapatamıyorum. Grup ilkesi denetimi nedir. nasıl kapatabilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X