Şimdi Ara

Airties RT 204 Hiçbir Bağlantı Kuramadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"sisteminizde kablolu yada kablosuz bağlantısı bulunamadı.modeminiz kablosuz modem ise kablosuz ağınızın devre dışıolup olmadığını kontrol ediniz.modeminiz kablolu modem ise kablonuzun takılı olduğuna emin olunuz."

diyor bu meret.. ne yapmam lazım?

ayrıca aygıt yöneticisinde de görnümüyor modem.

• Boş bir İE sayfası çağırın adres satırına 192.168.2.1 yazın enter deyin. gelen menüde şifre istemini (eğer vermemişseniz -internet giriş şifresi değil) boş bırakıp tamam deyin modem ara yüzüne girmiş olursunuz. Sanırım hizmet progeamı ile girmek istemişsiniz. O program hep sorun çıkartıyor bu yolu kullanmak daha kolay. Sağlıkla kalın.
  • web arayüzü açılmıyor. 192.168.2.1'i de 1.1'i de denedim.
  • Ben 205 kullanıyorum, 204 de benzerdir düşüncesi ile yazıyorum. Bilgisayar ile modem bağlantısını USB ile kurmuşsanız ethernet ile kurmayı denermisiniz. Bu yolla bir sürücü girmenize gerek yok. Bağlantıyı kurabilmeniz gerekli. sağlıkla kalın.
  • Ethernetten bağlanmaya çalıştığınızda mı web arayüzü açılmıyor??
  • ethernetten bağlıyorum ve web arayüzü açılmıyor..zaten modemde usb girişi yok..modemi bilgisayara tanıtamıyorum sanırım..modemin tüm ışıkları normal şekilde yanıyor..
    işletim sistemim win xp..ayrıca pc'ye modemi tanıtamıyorum ama laptop wireless olarak modemi görüyor.
  • Ethernet bağlantısında modemi bilgisayara tanıtmaya gerek yok zaten. siz birde ethetnet kablonuzu kontrol edip sonrada ethernet sürücünüzü tekrar yüklermisiniz. Ayrıca laptop ve wireless bağlantıyla yukarıda yazdığım yolla 192.168.2.1 den modem ara yüzüne girebilmelisiniz sağlıkla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esman -- 26 Haziran 2009; 19:40:57 >
  • pingleyince sadece..192.168.1.1'e cevap geldi..giden 4 gelen 4..

@esman
    bu arada siz diyince denedim ilk defa ve laptop ile modem arayüzüne ulaştım..şimdi web arayüzünden yapılandırmayı deniyip cevap yazıcam..
  • laptontan nete bağlanıyorum fakat pc'den bağlantı kuramıyorum bu sefer de..pcden web arayüzü hala açılmıyor..yardımınızı bekliyorum..
  • quote:

esman Tarih 26 Haziran 2009; 19:38:25
    Ethernet bağlantısında modemi bilgisayara tanıtmaya gerek yok zaten. siz birde ethetnet kablonuzu kontrol edip sonrada ethernet sürücünüzü (LAN) tekrar yüklermisiniz.

Sağlıkla kalın
  • ethernet girişi anakartın üzerinde..yani anakartın driverını mı güncellemeliyim..

manasız sorular soruyorsam kusura bakmayın..teşekkürler.
  • terçekten manasız bir soru sormuşum..anakartın driver cdsini taktım ve lan driverını yükledim..sorunum çözüldü..mesaj atıp yardım eden herkese çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: puhu

kurmaya çalıştım.

"sisteminizde kablolu yada kablosuz ağ bağlantısı bulunamadı.modeminiz kablosuz modem ise kablosuz ağınızın devre dışıolup olmadığını kontrol ediniz.modeminiz kablolu modem ise kablonuzun takılı olduğuna emin olunuz."

diyor bu meret.. ne yapmam lazım?

ayrıca aygıt yöneticisinde de görnümüyor modem.

ayni sorun bende de var cozulmuyor yardim allah rizasi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.