Şimdi Ara

Airties RT-205 Elektrik Kesmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Airties RT-205 Kablosuz modemim var geçen elektrik kesildi 4 saat sonra geldi. Geldikten sonra modem devamlı elektrik kesiyor. Yerel ağ bağlantısı kablo takılı değil diyor sonra tekrar bağlandı diyor 2-3 saniye sonra tekrar kesiyor tekrar geliyor. Zor bela uğraşıdan sonra modemin arayüzüne girip fabrika ayarlarına dön diyince düzeliyor. Fakat modemi kapat aç yapınca yine aynı problemi yaşıyorum.. Şuandada aynı problem var bu sefer arayüzüne dahi girmiyor işin ilginç tarafı kendi adaptoru 6V ama modemin arkasında 12V 1A yazıyor bende 19 volt laptop adaptoru bağladım hiç sorun yok tıkır tıkır çalıştı. Çıkarıp tekrar aynı anda kendi adaptorunu takıyorum yine sonuc olumsuz...

Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

• 6v adaptörle düzgün çalışacağını sanmıyorum yerli üretim ataba vs adaptör alın takın elektrikçilerde 10tl ye kadar bulabilirsiniz ama yanınızda modemide götürün bazen uyum sağlamıyor girişleri , yeni adaptör aldığınızda ayrıcawww.airties.com adresinden son firmware güncellemesinide yapınız, garantisi varsa garantiye gönderiniz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

6v adaptörle düzgün çalışacağını sanmıyorum yerli üretim ataba vs adaptör alın takın elektrikçilerde 10tl ye kadar bulabilirsiniz ama yanınızda modemide götürün bazen uyum sağlamıyor girişleri , yeni adaptör aldığınızda ayrıcawww.airties.com adresinden son firmware güncellemesinide yapınız, garantisi varsa garantiye gönderiniz !

Ürünün garantisi geçen sene bitti. Son firmware yeni yükledim şuan güncel.. Malesef öyle yapmam gerekecek..

Peki bu günlük modemi laptopun adaptörü ile kullansam bir sorun yaşatırmı?.
    19v adaptörü

• quote:

Orijinalden alıntı: Archery

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

6v adaptörle düzgün çalışacağını sanmıyorum yerli üretim ataba vs adaptör alın takın elektrikçilerde 10tl ye kadar bulabilirsiniz ama yanınızda modemide götürün bazen uyum sağlamıyor girişleri , yeni adaptör aldığınızda ayrıcawww.airties.com adresinden son firmware güncellemesinide yapınız, garantisi varsa garantiye gönderiniz !

Ürünün garantisi geçen sene bitti. Son firmware yeni yükledim şuan güncel.. Malesef öyle yapmam gerekecek..

Peki bu günlük modemi laptopun adaptörü ile kullansam bir sorun yaşatırmı?.
    19v adaptörü

bence yaşatabilir

bende de aynı modem var ve adaptörü 9v idi

kablo kopunca yeni adaptör aldım 9v luk..

çoklu uca sahip olarak satılanlardan bi sorun yok ..

• @Tautou gerekli cevabı vermiş, 12v 1a adaptör almanız gerekecek.
  • Büyük ihtimal elektrik kesintisi sırasında adaptörünüz zarar görmüştür ve bu sebeple modeme gerekli olan enerjiyi sağlıyamıyordur...
  • Modemin üzerinde belirtilen voltaj ve mA değerinde adaptor almanız en sağlıklı olanıdır aksi takdirde yüksek voltaja sahip adaptor kullanmanız durumunda modeminiz kullanılamaz duruma gelebilir

Aynı sorunu zamanında yaşamıştım ancak benim durumu firmware güncellemesi ile çözümledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.