Şimdi Ara

Airties RT-206v2 ve 24Mbps hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiper nete geçiş yapıcamda şuan elimde bulunan bu modem yetermi bilmiyorum. TTnet in verdiği telefon numarasından modem kontrolu için aradım adam yetmez dedi 5650 yi önerdi 300 lira dedi buna bizim bütçemiz yetmez. İnternette rt-206v2 modemimin 24 mbps yi desteklediğini gördüm yanlışmı baktım bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varmı. Yada uygun modem öneriside olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur. -- 10 Haziran 2014; 1:02:26 >

• Siz o fiyatı ve numarayı verenlere kulak asmayın. İstediğiniz hipernet paketine geçin. Daha sonra mevcut modemle kontrol edin çalışıyormu. 24Mbps'lik paketten yukarı değilse hipernet paketiniz, modemin çalışma ihtimali var. Yinede çalışmazsa ttnet teknik desteğe ulaşın ve adsl sinyali vermelerini isteyin. Adsl sinyali vermezlerse yani hipernet vdsl2 sinyali verirlerse o zaman linkte verdiğim kampanyadan çok daha uygun fiyata vdsl2 destekli yeni bir modem alabilirsiniz. (Airties ve Zyxel dışındaki markaları almayın)

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Taksitli-Modem-Kampanyasi.aspx

Altyapınızın fiber desteği olup olmadığını net olarak öğrenin. Genelde ttnet bayileri veya telekom müdürlükleri hemen söylüyor. Bir iki yere kesin sorun. Bazen bilemeyebiliyorlar çünkü. Fiber altyapı desteği almışsa hattınız, aşağıdaki linkteki kampanyada ücretsiz modem veriliyor. Bunuda bir inceleyin isterseniz...

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-kampanyasi-fibernet.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 10 Haziran 2014; 1:43:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Siz o fiyatı ve numarayı verenlere kulak asmayın. İstediğiniz hipernet paketine geçin. Daha sonra mevcut modemle kontrol edin çalışıyormu. 24Mbps'lik paketten yukarı değilse hipernet paketiniz, modemin çalışma ihtimali var. Yinede çalışmazsa ttnet teknik desteğe ulaşın ve adsl sinyali vermelerini isteyin. Adsl sinyali vermezlerse yani hipernet vdsl2 sinyali verirlerse o zaman linkte verdiğim kampanyadan çok daha uygun fiyata vdsl2 destekli yeni bir modem alabilirsiniz.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Taksitli-Modem-Kampanyasi.aspx

Altyapınızın fiber desteği olup olmadığını net olarak öğrenin. Genelde ttnet bayileri veya telekom müdürlükleri hemen söylüyor. Bir iki yere kesin sorun. Bazen bilemeyebiliyorlar çünkü. Fiber altyapı desteği almışsa hattınız, aşağıdaki linkteki kampanyada ücretsiz modem veriliyor. Bunuda bir inceleyin isterseniz...

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-kampanyasi-fibernet.aspx

Hocam ilköncelikle cevabın için teşekkür ederim. Fiber altyapısı yok gözüküyor. İnternetten sorgulattım ve ttneti arayıp sordum. O yüzden hiper net yapıcam(Hiper net var sorgulattım). Modemin yetip yetmediğini speedtestlerden anlıyabilirmiyiz ? Yoksa ineternet kesintisi falan mı oluyor?

• Onur. kullanıcısına yanıt
    Speedtestten anlayamazsınız. Hipernete geçtiğinizde internet kesintisi olma ihtimali var. Normalde olmalıda zaten hipernet paketlerin yüksek hızlıları sadece vdsl2 altyapısı üzerinden çalışır ve port değişikliği gerekir. Bunu geçince anlayabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam ttnet bayisine gider fiber internet istediğimi söyler tekrar onlara sorgulatırdım böyle daha kesin olur. Çok defa yanıldıklarını bildiğimden böyle söylüyorum. yinede siz bilirsiniz.

dediğim gibi hipernete geçin, modem çalışmazsa ttnet'i arayıp adsl sinyali vermelerini isteyin. çünkü çalışmıyorsa bilinki modeminiz desteklemiyor.
    mevcut modeminiz sadece adsl sinyalinde çalışır. hipernet paketleri ise genelde vdsl2 paketleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Speedtestten anlayamazsınız. Hipernete geçtiğinizde internet kesintisi olma ihtimali var. Normalde olmalıda zaten hipernet paketlerin yüksek hızlıları sadece vdsl2 altyapısı üzerinden çalışır ve port değişikliği gerekir. Bunu geçince anlayabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam ttnet bayisine gider fiber internet istediğimi söyler tekrar onlara sorgulatırdım böyle daha kesin olur. Çok defa yanıldıklarını bildiğimden böyle söylüyorum. yinede siz bilirsiniz.

dediğim gibi hipernete geçin, modem çalışmazsa ttnet'i arayıp adsl sinyali vermelerini isteyin. çünkü çalışmıyorsa bilinki modeminiz desteklemiyor.
    mevcut modeminiz sadece adsl sinyalinde çalışır. hipernet paketleri ise genelde vdsl2 paketleridir.

Peki hocam öyle yapıyım çok teşekkür ederim birde fazla bilgim yokta modemlerle ilgili bu yeni modemlerde usb girişi falan ne işe yarıyor bayağı birşeyler okudum. İşlemci falan yazıyor?

• Usb portu dosya paylasimi, yazici paylasimi gibi islerde kullaniliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.