Şimdi Ara

Airties RT-205 Fiyatı Neden Bu Kadar Düşük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Airties RT-205 kablosuz adsl modemi, hipernexte baktığım zaman 120 ytl, ancak gerek ikinci el bölümünde olsun, gerekse gitti gidiyorda olsun, sıfırı iki yıl garantili kutusunda 65 -75 ytl arasında satılıyor? sıkıntılı bir model mi yoksa gerçek fiyatı mı bu kadar anlayamadım?

yeni kablosuz modem alacağım, ayrıca bu modemi önerir misiniz? en fazla 80 ayırdım bütçe olarak

• artık kablosuz modem lux değil
  • Kaldı ki, RT-205 artık "üretimi biten" bir model. TTNet abonelerine tamamen yeni bir kasa tasarımına sahip AirTies RT-206'lardan vermeye başlamış durumda. AirTies'ın elinde RT-205 stoku ne kadar kalmıştır bilemiyorum. Ancak Ekim, bilemediniz Kasım'da RT-206'ın standart (generic) modelini de dağıtıcılara ve kanallara vermeye başlayacaktır AirTies.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Kaldı ki, RT-205 artık "üretimi biten" bir model. TTNet abonelerine tamamen yeni bir kasa tasarımına sahip AirTies RT-206'lardan vermeye başlamış durumda. AirTies'ın elinde RT-205 stoku ne kadar kalmıştır bilemiyorum. Ancak Ekim, bilemediniz Kasım'da RT-206'ın standart (generic) modelini de dağıtıcılara ve kanallara vermeye başlayacaktır AirTies.

Airties RT-205 küçük kutulu 9 VDc adaptörlü olan ile RT-206 arasında dış kasa görüntüsü haricinde donanımsal olarak bir fark varmıdır? Yoksa sadece kasa değişikliği midir?
  • yani simdi unlu alışveriş sitelerinde 120 ytlden satılan, ama donanımhaber ve gittigidiyorda sıfır kutusu hiç açılmamış 2 yıl garantili ve faturası bizim adımıza kesilecek ve fiyatı 75 ytl olan bu modem alınır mı? bir katakullisi olmasın?

ayrıca modemin kendisi nasıl? sorun yaşamak istemiyorum
  • yok ya niye olsun. kadıköye uğra mesela sim... ya da uran... ikinci el ürün satarken üstüne para bile vermen gerekebilir.

yani ikinci el buradan alırsan o kadar ucuz demek istedim. bir bakalım 4 port modemlere ne kadarmış: 1 port kablosuz - alış:22 satış:39 $ 4 port kablosuz - alış:27 satış:42 $

bak gördün mü DH' de bile daha pahalıymış..
  • yok ama bu gittigidiyordaki tamamen sıfır olup da fiyatı yüzde elli aşağıda olunda sıkıntısı nedir diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demek ki o da her ne kadar hiç kullanılmamış da olsa ikinci el satıyordur. ya da toplu sipariş aldığı için fiyatı o rakama getirmiştir. daha az kar, ne bilem internetden alışverişi teşvik etme gibi. vardır bir niyet yani
  • o zaman şöyle şekillendirelim,

U.S. Robotics 9108 mi yoksa Airties RT-205 mi yoksa ttnetin verdiği pikatel mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

o zaman şöyle şekillendirelim,

U.S. Robotics 9108 mi yoksa Airties RT-205 mi yoksa ttnetin verdiği pikatel mi?

Ben USR kullandım yaktım çok kalite chipseti var çok iyi bağlantı sağlarama çok ısınır evi ısıtırsın, RT-205 alıcaksanda küçük kutulu 9VDC adaptörlü olanları var onlardan al hiç ısınma yapmıyor. Pikatek konusunda bilgim yok 2 yıl kullanıp yakan birini tanıyorum o kadar.
  • arkadaşlar öğrendim olayı, sizinle paylaşmak istiyorum,

bayiiler kendilerine verilecek para yerine adsl modem alıp, onu az karla satıyorlarmış o yüzden alacağım bir tane bakalım umarım sıkıntı çıkartmaz
  • quote:

arkadaşlar öğrendim olayı, sizinle paylaşmak istiyorum,

bayiiler kendilerine verilecek para yerine adsl modem alıp, onu az karla satıyorlarmış o yüzden alacağım bir tane bakalım umarım sıkıntı çıkartmaz

Tamam, mantıklı bir olay da anlamadığım şu: sizin olacağınız RT-205 normal piyasa versiyonu mu yokdsa TTNet'in verdiği RT-205T versiyonu mu? Biliyorsunuz, RT-205T'de bazı kısıtlamalar söz konusu...
  • olay sey olyıda olabilir sonuçta Tr piyaasında en çok bulunan modem türünden biri.
  • quote:

Selam arkadaşlar,

Airties RT-205 kablosuz adsl modemi, hipernexte baktığım zaman 120 ytl, ancak gerek ikinci el bölümünde olsun, gerekse gitti gidiyorda olsun, sıfırı iki yıl garantili kutusunda 65 -75 ytl arasında satılıyor? sıkıntılı bir model mi yoksa gerçek fiyatı mı bu kadar anlayamadım?

yeni kablosuz modem alacağım, ayrıca bu modemi önerir misiniz? en fazla 80 ayırdım bütçe olarak

Bu modeme 65-75 fazla bile..Tavsiye etmem..
  • valla ben airties 205 2 yılın aşkın kullandım hiç sorunum olmadı sabahlara kadar download yapan birisiyim hiç bir sıkıntısı olmadı taş gibi bir modemdir ben tavsiye edicem var elimde bir tane satıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.