Şimdi Ara

Airties Rt 206 arayüzü ve fabrika ayarları çalışmıyor ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ipconfig /release
    ipconfig /renew

Airties Rt 206
    ip degiştirmek için yukardaki komutları bat dosyasından internet baglantısı yok iken tıkladım komut verdim. arayüzüne giremiyorum. fabrika ayarlarına dönderemiyorum. modem klitlendi. Üstine sinyaller de gelmez oldu. komsudan modem aldım kendi kullanıcı adı bilgilerimle baglantı kurmaya calısdım. sinyal yok ttnet arıza kayıdı bıraktım. sinyal bir şekilde gelir ama modem düzelirmi .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yukardaki komutlar modemi bozmaz hocam. modemin arkasında küçük bir nokta var reset için oraya ince birşey sok bekle 20 saniye ondan sonra tekrar tak modemi arayüzüne gir yap ayarlarını
  • ara yuzune giremiyorum zaten. fabrika ayarlarına başka nasıl dönderebilrim usta denedim reset tusunu 5dk basılı tutum en son hiç bir teoki vermiyor. eklemek istiyorum.wirelessısıgı yanıyor ama ag wirelessdede görmüyor artı ethernetde görmüyor. resmen modem klitlendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlikiyi

ara yuzune giremiyorum zaten. fabrika ayarlarına başka nasıl dönderebilrim usta denedim reset tusunu 5dk basılı tutum en son hiç bir teoki vermiyor. eklemek istiyorum.wirelessısıgı yanıyor ama ag wirelessdede görmüyor artı ethernetde görmüyor. resmen modem klitlendi.

O küçük düğmeye biraz bastıgında modemin tüm ışıkları sönecek söndüğü zaman bırakacaksın
  • ustam 5dk basılı tuttum en son hiç bir tepki vermedi modem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.