Bildirim
airties rt-210 ısınıyor normalmi bu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O kadar ısınmaması lazım. Benimkini şimdi elledim, vucut ısı ya da biraz daha fazla 40 derece civarı olabilir. İnsan eli 45 dereceden sonra yanarmış eğer yakacak kadar ısı hissediyorsanız, telefonla sorun.
Sevgiler -
Her modem ısınır. Tabii ki aşırı ısınıyor ve sorun çıkartıyorsa arızalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 28 Mart 2006; 14:57:04 > -
bende rt-210 warken ısınma baya oluyordu fakat kesilme meydana gelmiyordu. -
Herhalde modemler arasında en az ısınan modem.Diğer modemleri elleyemiyorsun bile...() -
quote:
Orjinalden alıntı: jhunter85
Herhalde modemler arasında en az ısınan modem.Diğer modemleri elleyemiyorsun bile...()
Katılıyorum, ayrıca alt plakanın metal olması heatsink görevi görüyor sanırım..
Normalde el değilmeyecek kadar ısınmaması lazım, düz bir plaka üzerine koyup aşağıdan havalanmasını sağlayın... -
bende linksys wag354g var.Deli gibi ısınıor ateş gibi oluor ama kesilme yapmıor -
bende airties-rt210 kullanıyorum ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yada ben fark etmedim
walla benim pc de en uzun süre sorun çıkarmadan çalışan parça ama sende niye öyle oluyor anlamadım -
quote:
Orjinalden alıntı: jhunter85
Herhalde modemler arasında en az ısınan modem.Diğer modemleri elleyemiyorsun bile...()
zoom X 5654 var hiç sıcaklığın lafı bile yok. çok normal bi ısı var (sıcaklık değil)
-
quote:
Orjinalden alıntı: pimezon
arkadaşlar yeni aldığım airties marka rt-210 model wireless modem aşırı ısınıyor hatta internet kesilmesi bile yapar oldu, bu normalmi sizce. Yada benden başka böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş oldumu ve ne yapılabilir teknik olarak iadeden yada değiştirmeden başka.
şimdiden teşekkürler
Arkadaşım benim modemde hiç böyle bir problem olmuyor. Sıcak bile değil, ılık!
Modemi yeni aldığını belirtmişsin, büyük ihtimalle sorunlu. Bence hemen değiştir -
Arkadaşlar ilginize gerçekten çok teşekkür ederim. Sorunu airties firmasına web sitesinde belirtilen e-mail adresine mail çekerek ilettim. Yarım saat sonra cevap geldi (bu gerçekten sevindiriciydi cevabın hızlı gelmesi) Cevap mailinde benim belirttiğim sorunun ilk kez (yani ısınması ve interneti kesmesi sorununun) duyduklarını ve kargo ile taraflarına modemi (kargo gönderim ücretinin birini ben diğerini onlar karşılayacaklarmış mailde böyle yazılıydı buda sevindirici) göndermeleri halinde (hiçbir aracı firma olmadan tabi) en geç 2 iş günü içerisinde sorunun çözülerek tarafıma kargo ile modem gönderileceği yazılıydı. Bende bugün kargoya veriyorum ankaradan modemi. Sonucu sizlerle paylaşıcam.
tekrar tekrar ilginize çok tşk. ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X