Bildirim
Airties Air 5650 hala alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aitiessler güzel cihzlardır alınır. -
TurkNet mevcut abonelere 200 liraya Asus modem vermeye başlamadı sanırım. Ben ondan alacağım, bu tarz modemleri tokatlar o AC modem. -
ben kullanıyorum, 1 kere sorun çıkardı elektrik kesintisinden sonra o da yazılım ile ilgiliymiş. Memnunum modemden fakat 2. el için 129 bana yüksek gibi geldi. -
Açıkçası TurkNet'den almayı düşünmüyorum. Uygun fiyata Asus DSL-N17U buldum büyük ihtimal onu alacağım. Tavsiyeler ve yorumlar için teşekkürler. -
şua kulandığım modem.hızın yüksekse alma düşükse alabilirsin.evde internetimi kablolu kullanırken 90mb. wifide 40mb kullanabiliyorum.hızın yüksekse ac'li modem al derim. -
Hocam uzun zamandır kullanıyorum şöyle anlatayım 7 snr'de bile kesinlikle 1 defa bile kopma yapmadı, antensiz olmasına rağmen çekim gücü çok iyi, torrent desteği var pc açık olmadan torrent indirme yapabiliyor. Eksi tarafına gelirsek 5 ghz desteği olmadığı için kablosuz bağlantıda maximum 46 mbps hızı görebildim, kablolu bağlantıda 98 mbps son hızı görüyor. Eğer Türknetin 35 mbps paketi için alacaksan tavsiye ederim. Hızın 50 mbps üzerindeyse 5760'ı tavsiye ederim 1 haftadır 5760 kullanıyorum, kablosuz 5 ghz ile 80 mbps hızı görüyor.
Düşünürsen 5650'yi satıyorum. -
Airtirs 5650 var 1,5 senedir kullanıyorum.125₺ ye almıştım modem toptancısından kutusuz olarak aldım garantisi Ağustosta bitecek. 4 kez garantiye gitti yıldırım düşmesi sonucunda yandı yada bozuldu. 2 kere değiştirildi.7-8 senelik rt-205 var o hiç bozulmadı aynı şartlarda çalışmasına rağmen.aslında cihaz iyi torrent desteği olması güzel takıyorum harddiski sabaha kadar indiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kardeşim benden habersiz Asus dsl-n16 siparişi vermiş. Umarım iyi çıkar modem. İnternet yorumlarını okuduğum da genelde geri dönüşler iyi modem hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 27 Şubat 2018; 9:34:14 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam uzun zamandır kullanıyorum şöyle anlatayım 7 snr'de bile kesinlikle 1 defa bile kopma yapmadı, antensiz olmasına rağmen çekim gücü çok iyi, torrent desteği var pc açık olmadan torrent indirme yapabiliyor. Eksi tarafına gelirsek 5 ghz desteği olmadığı için kablosuz bağlantıda maximum 46 mbps hızı görebildim, kablolu bağlantıda 98 mbps son hızı görüyor. Eğer Türknetin 35 mbps paketi için alacaksan tavsiye ederim. Hızın 50 mbps üzerindeyse 5760'ı tavsiye ederim 1 haftadır 5760 kullanıyorum, kablosuz 5 ghz ile 80 mbps hızı görüyor.
Düşünürsen 5650'yi satıyorum. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X