İyi günler arkadaşlar 2 gün önce airties rt204 + air 2210 modem paketinden satın aldım.Kılavuzda gösterilen şekilde bağlantıların hepsini yapmama rağmen airties network assistant manager programı ayarları yapmak istediği zaman bilgisayarınıza bağlı bir airties aygıtı bulunamadı hatası veryor.Oysa modem üzerindeki bütün gerekli ışıklar da yanıyor.Neden olduğunu bir türlü çözemedim yardımlarınız bekliyorum.Teşekkürler
a.virus dns tanımlaması felan ektıleyebılır bırde yerel veya kablosuzda baglandı dıye uyarı verdıgınden emin olun. Yada 192.168.2.1 adresinden hızlı kurulum kısmındanda kurulumu yapabilirsiniz.
halloldu şimdi modem, ama bi sorunum daha var eternet kablosuyla internete girebiliyorum fakat usb adaptörü takılıyken wireless bağlantıda sorun yaşıyorum wireless dan modemi görüyor fakat internete bağlanmıyor bunun nedeni ne olabilir acaba ?modem ayarlarında kanal 6 da duruyodu 6 dayken wireless gücü 1 çubuk du ve tıklayınca şifreyi bile sormadan bağlantı yapmıyodu.Şimdi 11 e aldım kanalı öyle denedim şimdi de 2 çubuk dolu gözüküyor tıklayınca şifreyi soruyor şifreyi yazıyorum yine bağlantı yapmıyor.Bu 1-2 çubuk çok az deil mi 5 çubukluk gösterge de ? modem le kasa arasında max 7 metre falan var yani 2 oda mesafesi neden bu kadar az çektiğini de anlayamadım.Şifreleme de wpa/wpa2 yapmıştım.Acaba usb adaptöründe mi sorun var da bu kadar az çekiyo alalı daha 3 gün oldu oysa ki çözemedim
Sifreyi dogru yazdiginizdan eminmisiniz? sifreyi bir daha kontrol etmenizi oneririm. Aynı odadalarmi yoksa farkli odadalarmi? arada duvar vs. varmi?
Odalar farklı işte ama max 6-7 metre var 2 oda arasında 2 çubukla çekio.Modemin dibinden full çekio bu kadar az çekmes normal mi 2 oda arasında ?
usb adaptorse normal bence modemle aynı hızaya getirmeye calis yatay olarak belki 3 cekebilir.