Şimdi Ara

Airties RT210 ile Dizüstü bağlantı sorunu...(ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
17.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar url bloklama yapmak istiyorum. Bir arkadaşım youtobe hastası siteye girdiğinde çıkmak bilmiyor. Url bloklama yapabilmem için onun bilgisayarın ip adresini girmem gerek ama kablosuz bağlandığı için her bağlantısında farklı ip adresi alıyor. Kablosuz kullanana modem üzerinden başka türlü nasıl yapılabilir...
  • Arkadaşlar bendede RT 205 kablosuz modem var.Bende aynı sorunları yaşıyorum ve bağlantı hızım net e girdiğimde devamlı 1 Mbps ye düşüyor.Bunun üzerine modem i garantiye yolladım.Bu gün modemim geldi fakat sorun yine aynı.Uzun lafın kısası ben Airties aldığıma bin pişman oldum.Bunu buraya airties a çamur atmak için yazmıyorum fakat ben bu modemi almadan önce böyle bi yazı okusaydım almazdım.En azından belki bizim yazdıklarımızı okuyan olursa onlarda bizimle aynı sorunu yaşamazlar.
    Ben sadece yaşadığım sorunu paylaştım arkadaşlar ve sanıyorum yukardaki arkadaşlarında çoğu aynı sorunu yaşıyor.Bu arada kullandığım Laptop Fujitsu Siemens sorunun kullanılan laptop tan kaynaklanmadığı kesin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.