Şimdi Ara

Airties Türkiye pazarından çekilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba az önce airties firmasını aradım soru sordum Dedim ki ürünlerinizi hiç bir elektronik mağazasında bulamıyorum acaba ana merkezimize gelsem perakende satış yapıyor musunuz dedim yetkili bana dedi ki biz artık Türkiye'de ürünlerimizi satmıyoruz Biz Türkiye pazarından çekildik dedi sadece tamir hizmeti veriyoruz yetkili servis hizmeti veriyoruz Onun dışında Türkiye'de hiçbir malımız satılmayacak Biz Türkiye pazarında çekildik dedi biraz üzüldüm Yalan yok ürünleri kaliteliydi Acaba neden çekildiler bu soruyu da hiç sormadım konkordato durumu falan olabilir mi

• herkes çekiliyot TR den. sonumuz hayrola
  • quote:

Orijinalden alıntı: emvi34

herkes çekiliyot TR den. sonumuz hayrola
    Dediklerinize katılıyorum bu daha başlangıç bile olabilir yani düşünün Türkiye'nin en büyük modem üreticilerinden bir tanesi piyasadan çekiliyor Ben yerli diye biliyorum işin daha kötüsü ilerleyen dönemde Belki de diyecekler ki bir bakacağız GSM şirketleri falan işte bu internet sağlayıcı şirketler tek tek piyasadan çekilmeye başlayacak var Belki Türk Telekom bile piyasadan çekilecek Hayırlısı olsun diyebileceğim hiçbir şey yok
  • Çekileli yaklaşık 2 yıl oluyor, bende çok şaşırmıştım duyduğumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayarMeraklısı

Çekileli yaklaşık 2 yıl oluyor, bende çok şaşırmıştım duyduğumda.
    Acaba neden böyle bir karar aldılar ki bildiğim kadarıyla Türkiye'de de bayağı müşteri edilmişlerdi yani piyasaları sağlam de benim de çok garibime gitti
  • Airties in çekilmesine çok üzülmedim. Sevindim.
    Türkler bu firmayı haketmiyor.
    işini düzgün yapan kaliteli ürünler çıkaran , satış sonrası süper destek veren bu firma Avrupalılara layık.
    Türklere layık olması için kalitesiz ürünü pahalıya satması,
    sattıktan sonra garanti dışı bırakmak için elinden geleni yapması gerekirdi. Bu millet kaliteden de anlamıyor nasıl olsa.

İSS lerin verdiği tek portlu dandirik, sürekli kopan, sorun çıkaran ÇİN malı modemler bu milletin layığıdır.

Ayrıca bu millet ortak hareket edemeyen birbiriyle anlaşamayıp sürekli kavga eden, sorun çıkaran millet olduğu için 100 yıldır tek bir markası olamamıştır.

TABİ BUNDA ŞEREFSİZ İSSLERİN "ÜCRETSİZ MODEM VERİYORUZ" DEYİP DANDİK MODEMİN PAHALI PARASINI TAKSİT TAKSİT TÜKETİCİDEN YOLMASI DA VAR.

İYİ İNSANLAR İYİ ATLARA BİNİP GİTTİLER DEMİRİN TUNCUNA ADAMIN P.ÇİNE KALDIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 28 Kasım 2018; 22:46:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

Airties in çekilmesine çok üzülmedim. Sevindim.
    Türkler bu firmayı haketmiyor.
    işini düzgün yapan kaliteli ürünler çıkaran , satış sonrası süper destek veren bu firma Avrupalılara layık.
    Türklere layık olması için kalitesiz ürünü pahalıya satması,
    sattıktan sonra garanti dışı bırakmak için elinden geleni yapması gerekirdi. Bu millet kaliteden de anlamıyor nasıl olsa.

İSS lerin verdiği tek portlu dandirik, sürekli kopan, sorun çıkaran ÇİN malı modemler bu milletin layığıdır.

Ayrıca bu millet ortak hareket edemeyen birbiriyle anlaşamayıp sürekli kavga eden, sorun çıkaran millet olduğu için 100 yıldır tek bir markası olamamıştır.

TABİ BUNDA ŞEREFSİZ İSSLERİN "ÜCRETSİZ MODEM VERİYORUZ" DEYİP DANDİK MODEMİN PAHALI PARASINI TAKSİT TAKSİT TÜKETİCİDEN YOLMASI DA VAR.

İYİ İNSANLAR İYİ ATLARA BİNİP GİTTİLER DEMİRİN TUNCUNA ADAMIN P.ÇİNE KALDIK.
    Mikail Bey iyi geceler ikirlerinizi Yazdığınız kadar okudum fakat İroni mi yapıyorsunuz yoksa gerçekten içinizden geldiği gibi mi konuşuyorsunuz onu anlayamadım Kusuruma bakmayın �yi geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panasonic Türkiye'den Çekiliyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence kaybedeceğimiz bir şey yok. madem hedefin avrupa pazarı ki ismini de zaten bu yüzden ingilizce yapmışsın. kimse yerli malı yurdun malı demesin bana. burada pişecek avrupada veya ne bileyim amerikada yenecek.. burada da tek bir ürün satmyacak? aklıma gelen ilk kelime "nankör" oluyor. mümkünse ofisini de kapatsın ülkemde.
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    one minute!

sen bu cümlenin anlamını biliyor musun? israil' in güçsüzlüğünü, yani artık eski gücünden eser kalmadığını gösteren efsanevi bir cümledir. şimdi sen buna da bir kılıf uydurursun. neyse ben modem satmıyorum. kaldı ki bu nick benim bu forumda kullandığım ne ilk ne sonuncu nick. benim karaketirimi de bu nick ile özdeşletgirmen doğru değil. ancak sözde yerli yazılım ve donanım firması olarak işe atılım yapacak. belirli bir mesafe katedecek sonra da yönünü tamamen dışarıya çevirecek ve içeriye tek bir ürün satmayacak bir firma için çok şey söylenebilir. mesela ihale alamayıp bu duruma içerlemiştir. ya da bir çok sebep sayılabilir. işte politik olabilir ne bileyim ekonomik olabilir. ancak bildiğim tek şey kesinlikle yerli olmadığıdır. bir çeşit ingiliz versiyonu gibi oldu artık. ingilizler de çok sever bizi.

• The souls migration kullanıcısına yanıt
    En meşhur münafıklar yahudilerin içinden çıkmıştır. Ve münafık kafirden daha şiddetli İslam' a zarar verir.
    Gösteriş için, kameralar çeksin diye dünya menfaati için namaz kılar, Kur'an okur ama alttan alttan paraları rüşvetleri cukkalar.

Para ve insanların teveccühü için yağlı yağlı cümleler kurar. En güzel şekilde giyinirler. Allah belalarını versin bu ikiyüzlülerin.

Ülkemizin başına Netanyahu gelseydi şimdikinden hiçbir değişik şey yapmazdı. Buna emin ol.

Türk Telekom ve diğerleri un ucuz Çin malı modemleri tüketiciye kakalayınca Airties'ın satış yapamaması normaldir.

Devletin şirketi yerli malını tercih etmeyip kar için Türk ve İslam düşmanı, asimilasyoncu işkenceci Çin' den mal alırken biz kim oluyoruz da yerli malına yönelelim? Doğu Perinçek gibi Maocu çizgiye gelmiş bir hükümet varken bu milletin burnu b.ktan çıkmaz.

• Videoya bakın Türkiyede oldukça popüler olan AirTies 5650'mi yoksa NetComm NF4V'mi karar verin
    Diyeceğim o ki üzerine AirTies yazdırıp yazılımı Türkçeleştirmek ile Yerli olunmuyor

• 2010 yılında airties rt 201 model modem almıştım, uydunete geçene kadar işini layıkıyla yaptı dile kolay 8.5 sene ve fiber destekli modem olmuş olsaydı + TTNET alt yapısı fiber olmuş olsaydı daha çoook seneler beraber olurduk.

Üzüldüm gerçekten, uydunetin verdiği netmaster modem yerine airties modem vermiş olsaydı şimdi powerline diye bir ürünün peşinden koşmayacaktım.

2010 senesinde üretilen modemin, günümüz infinity 401 modeminin wifi bazından nasıl kat ve kat iyi olur anlamış değilim kaldı ki yukarıdaki arkadaşın dediği çok doğru 2 yıl boyunda 144 tl modem parası vereceğiz ve bizim de olmayacak :) şaka gibi...
  • Kaliteli ürünleri vardı
  • Yıllar önce garanti kapsamında bir ürün gönderdim. Bir tane de yakınıma ait arızalı ve garantisi bitmiş bir ürün daha pakete koyduk. Belki tamir ederler diye. İki yeni model ürün göndermişlerdi. Hiç unutmuyorum.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    one minute!

sen bu cümlenin anlamını biliyor musun? israil' in güçsüzlüğünü, yani artık eski gücünden eser kalmadığını gösteren efsanevi bir cümledir.

• piyasadan çekileli uzun zaman oluyor bende airties ürünlerini çok severim hatta kullanıyorum. Yurtdışında işlerine devam etmek için TR den çekildi batmadı yani
  • Modem/Router işinde pastanın büyüğünü operatörlerle anlaşanlar yiyor.
    Retail kanalda modem satışı çok düşük.
    Çoğunluk faturaya 12-24 ay taksitle almak istiyor.
    Airties eskiden TT'ye satıyorken vardı, sonradan ağırlıklı olarak ZTE, TPLINK ve diğer üreticiler ihaleleri alınca komple TR'den çıktı.
  • Türkiye pazarından yerli ve milli olan ne var ise onlar da çekildi sadece buna mı şaşırıyorsun.
  • adsl de kullandığım son ve en kaliteli modemdi, üzüldüm açıkçası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.