Şimdi Ara

Airties WAV-140 70YTL ücretsiz görüşme konusu netleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Airties WAV-140 wireless Modem kullanıcısı olarak ilk kullanımdaki 70 YTL lik bonus görüşme süresindeki satıcı ve hizmet veren arasındaki çelişkiyi tesbit edip aşağıdaki sorun ile ilgilileri aramamız sonrası (umarım) Borusan yetkilileri sitelerindeki 70 YTL bir ay içinde tüketilmeli yazısı düzeltildi.
    http://www.alodsl.com/sss/index.html
    Airties yetkililerinin bunu farkedip destek vermesi ve ince yaklaşımları için teşekkürler. Tabii güzide kurumumuz Borusanada teşekkürler.
    Şimdi başarılarını kutladığımız Airties'den beklenen firmware güncellemesini bir an önce sunmalarını bekliyoruz.

Konuyu takip ettiğim için ilgilenen arkadaşlara güvenlerini pekiştirmek için yazdığım, forumumuzda önceki
    metin aşağıda.

Saygılar...

Orjinalden alıntı: erbil
    Benim cihazı alırken kararımı fiyatın yüksek görünmesine rağmen yaklaşık 70YTL lik kısmının görüşme için bonus olduğunun söylenmesi kararımı hızlandırdı . ve bunu bitirdikten sonra makul ücretli bilinen +35 e varan görüşme maliyet avantajını içeren faturalı sürecin başlayacağı söylendi. Fakat Firmanın ilgili sitesinin SSS sayfasında farklı bir bilgiyi içerince ilgililere ulaşarak uyardım. Çünkü bana ürünü alırken söylenen 70YTLnin kullanımı için belirli bir süre sözkonusu değildi. Bana göre bu çelişki sayfa düzeni yada bir yanlışlık olmuş olacağı yönünde. Önemsenerek durumun ilgili birimlere
    aktarılacağı söylendi. Aranılıp bilgi verildiğinde buradan ilgilenen arkadaşlar için duyuracağım.
    İlgilenen arkadaşlara Airties den yanıt gelince arayacağım dediğim için yazıyorum.
    Arayan ilgilinin 70 YTL lik görüşmenin belirli bir süresi olmadığını ve sitedeki sürelidir yazısı için gereğinin yapılacağını söylemesi bendeki Airties seçimimde doğru bir karar verdiğim kanısını güçlendirdi.
    Tabii benim ve birçok arkadaşın beklediğini sandığım yeni güncelleme için iki hafta gibi bir sürenin daha olması ayrı bir konu. Çünkü duyuğum kadarıyla birtakım ek özellikler gelecek. P2P için Port açma konusun dışında ilginç eklerde var ama detayları bilgisine sahip olmadığım için yazmıyorum. Önemli not: 256 bağlantı hızı VoIP için performans düşürüyor. Bekleyelim bakalım.
    Saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    200 mbps hakkında
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.