Beyler merhaba 2 gündür uğraşıyorum ve artık tıkandım, burada çözüm bulacağımı umuyorum durumum şudur; Ttnet ile gelen Airties5650 modeme sahibiz. Amacımız Call of Duty MW2'de Special Ops'ları Co-op oynamak. Araştırmalardan sonra basit olarak oyunu iki pcye de kurdum. Crack'ını yaptım.No steam patch'ini kurdum ve Teknogods ile lan engelini de kaldırdım. Buraya kadar her şey kusursuz. Sonra Tunggle'ı kurdum sahte ip'lerimizi de öğrendim. Yalnız oyun içinde birbirimizi göremiyoruz. Bunun sebebi port yönlendirme işini becerememiş olduğum için sanırım. Tunngle kullananlar bilirler programın sağ altında bi ikon vardır orada ki surat ifadesinin rengi sizin net durumunuzu gösterir ve bizim ikon sarı renkli onu yeşil yapmalıyım. Her ne kadar ing. ve Türkçe kaynakları kurcladıysam da olmadı çünkü anlatımlar eski airties modemlere göre bizdeki 5650nin arayüzü farklı. Bir pcde win 8 var o kablo ile modeme bağlı diğeri ise benimki onda da win 7 var kablosuz bağlı. Araştırmalarım dahilinde bulduğum doneler ise bu sitelerde yardımcı olursanız çok sevinirim.