Şimdi Ara

Ajanda Uygulaması Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ufak tefek bir sürü işim var ve bazılarını yaparken birilerine mail filan atmam gerekiyor. Dosya alıp veriyorum. Süreli işler alıyorum. Çok önemli işler değil ama idare ediyorum işte. Fakat dağınık birisi olduğum ve sürekli gezdiğim için işler birbirine girmeye başladı. İflah olmaz bir Yahoo mail kullanıcısı olduğumu da göz önünde bulundurarak, ajanda yazılımı mı olur, bir uygulama mı olur, tavsiyeniz var mı? Mümkünse kullanıcısı olanlar tavsiyede bulunursa sevinirim. Çünkü Google'da aratınca çıkacak çok şeyi zaten denedim. Deneyimlerinizi bekliyorum

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferikate -- 11 Nisan 2014; 0:16:03 >

• ferikate F kullanıcısına yanıt
    google takvim kullanıyorum ben gayet yeterli ve güzel. onun yanında google keep'i de kullanabilirsiniz
  • agonfighter kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bir deneyeyim ama GMail açmak istemediğim için biraz olmayacakmış gibi geliyor. Bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferikate

Teşekkür ederim, bir deneyeyim ama GMail açmak istemediğim için biraz olmayacakmış gibi geliyor. Bakalım.

Telefonun not defteri yetmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferikate F kullanıcısına yanıt
    Hocam gmailsiz android mi kullanılır :) mail için kullanmasan bile aç bi kenarda dursun android cihazındaki her şeyi yedeklersin. Google+ da çok yrarlı o konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agonfighter kullanıcısına yanıt
    Var zaten uyduruk bir hesap ama10 yıldan fazladır Yahoo kullanıyorum. Ajandayla ilişkilendirmek istediğim hesabım da bu Yahoo hesabım. Sorun o zaten. Outlook gibi birşey arıyorum açıkçası. Size sorduktan sonra MS OneNOTE'u hatırladım. Onu da deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ajanda-Planlayıcı Tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Çizim uygulaması tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.