Şimdi Ara

Ajdar tarafından uyarı aldım (Ajdar olduğu kanıtlandı- Ajdar DH'de!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
21
Favori
13.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

...
    Sizin de şuan da düşündüğünüz gibi fake gözüyle baktım () ve bir cevap vermedim. İki gün önce yani bugün şöyle bir mesaj daha geldi:
    ...
    Gelecekten mi yazıyorsun İbrahim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Yahu punch , ne kaldırıyorsun..

Bizim bir sesli chat programımız vardı ( camfrog sönmezi bilen bilir )

İstanbul MHP MilletVekili adam yasak değilse veririm adını soyadını..

Direk adama youtubede 150 200ü geçik dansöz vb kılıklarına sokulmuş videosu var tarafımızca..

Adam kaçtane dava açtı sayamadık ama tüm videolar yurt dışından yüklendiği için birşey yapamıyor.

Bilişim davaları genelde 2 3ay sürer en az bu adam şikayet etse sadece youtube hesabın kapanır veya kapanmayı bırak video silinir EMI Ve telif hakları yüzünden hiçbişey olmaz sanada ulaşamazlari zaten

edit : bu adamın başbakana küfür ederkenki vb şeyleri var cumhuriyet başsavcılıgından dava acıldı şahsına

sönmezi bendende yakın camfrog ta kımse tanımaz aga :) ne mıllet vekılı allah askına gecedealem nıck ım

• sende bunu yedin he goldpunch savcılıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

sönmezi bendende yakın camfrog ta kımse tanımaz aga :) ne mıllet vekılı allah askına gecedealem nıck ım

TurkKuvvetleri bende
  • Abooo geç kalmışız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kaldırıyosun gold korkma be nolacak koy kalsın
  • The World hyper star

• Bize yolla biz koyarız
  • Burak ne adamsın yahu
  • Adamdaki şansa bak The World Hyper Star ile görüşmüş . Nerde bizde o şans . Şu silnen videonun linki atıversen de izlesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Burak ne adamsın yahu

İbrahim o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

fake

Ajdar, Ajdar Anık'ı takip etti.

Sadık inan ben de daha yarım saate kadar fake olduğundan emindim. Telefonda hesabını söyleyince şok oldum.

@Armitron

telefonda twitter hesabını söylemesi, facebook hesabında gerçek twitter hesabının yazılması, gerçek ajdar olduğunu kanıtlamaz ki.

birtek facebook hesabının kayıtlı olduğu mail adresi gerçek olduğunu kanıtlayabilir, o da facebook üzerinde mail adresi gizli ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Burak ne adamsın yahu

İbrahim o

Evet kafa gitti İbrahim KATMERCİ özür dileriz
  • bunu ciddiye alan savcıyı s.....
  • ahaha ulan ne adamsın ya bi ara da ajdar'ın bindigi ucaga lazer tutarsan tam olur

• Videoları tekrar isterizBirde 1-2 yıl önce haber programlarında kedidir kedi,kasayı yan yatır gibi replikleri söyletmiştin o videolarıda isteriz

Edit:Buldumhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=47414492&p=1#47414492

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 17 Nisan 2013; 1:18:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

fake

Sadık inan ben de daha yarım saate kadar fake olduğundan emindim. Telefonda hesabını söyleyince şok oldum.

@Armitron

telefonda twitter hesabını söylemesi, facebook hesabında gerçek twitter hesabının yazılması, gerçek ajdar olduğunu kanıtlamaz ki.

birtek facebook hesabının kayıtlı olduğu mail adresi gerçek olduğunu kanıtlayabilir, o da facebook üzerinde mail adresi gizli ise.

https://twitter.com/theworldstar1/statuses/318754842438934528

quote:

Ajdar_606@hotmail.com msn adresime e mail at ordan yanıt vereyim...

demiş. Bu verdiği MSN'de aynı zamanda facebook üyeliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Nisan 2013; 1:07:25 >

• Hayda işe bak ben izleyemedim o videoları , şimdi nasıl izleme imkanım olacak?
  • Videoları izlemek isteyenler Youtube (Gmail) mail adresini veya Youtube kullanıcı adını PM olarak bana yollayabilir. İzinlerden o kişilere videoları açabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Nisan 2013; 1:09:03 >
  • quote:

quote:

fake

@Armitron

Niye la? Başkası da hesabı öğrenemez mi? Sen öğrenmişsin ya işte.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.