Şimdi Ara

AJet 699 TL’den Başlayan Yurt İçi Uçuşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel kampanya gibi duruyor, ben normalde 2500 olan HTY-SAW biletini az önce 699'a alabildim, birçok tarih uygun şu an.

Biletleme Tarihleri: 13 – 15 Kasım 2024

Uçuş Tarihleri: 20 Kasım 2024 – 15 Ocak 2025

BİLET AL

Kural & Koşullar:

1. Kampanya kapsamında biletler 699 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacaktır.
    2. Kampanya satış başlangıcı, Türkiye yerel saatiyle (UTC+3) 13 Kasım 2024 00:00’dır.
    3. 20 Kasım 2024 – 15 Ocak 2025 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerlidir.
    4. Kampanya ücretleri, tüm yurt içi (KKTC hariç) tek yön direkt uçuşlarda geçerlidir.
    5. Kampanya yalnızca Basic paket ücreti için geçerlidir.
    6. Kampanya sadece AJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir.
    7. Kampanyada sunulan ücrete vergi ve harçlar dahildir. Yalnızca AJet.com ve AJet Mobil uygulamamızda geçerlidir.
    8. Kampanya kapsamında satın alınan biletler iade edilemez. Değişiklik işlemlerinde %100 ceza uygulanmaktadır.
    9. Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
    10. Kampanyalı biletler sınırlı sayıdadır ve sınırlı süre içinde kullanılabilir.
    11. Kampanya kapsamında toplam 131.000 adet koltuk arz edilecektir.

• Geçen sefer 590 lık kampanyadan saat 14 e aldığım bileti mücbir sebebinen saat 7:30 aldılardı da Allah'tan seyahat iptal oldu da 1 kereye mahsus ücretsiz iptal değişiklik hakki oldu da sabahın 5 inde yollara düşme derdi olmadı da 590 kaime iade geldi de. Biz değişiklik yapsak 100% ceza oluyor da kendileri yapınca bedava oluyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 13 Kasım 2024; 5:51:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan arkadaşa teşekkürler, 7500 yerine 2100 maliyetle 3 adet bilet alındı

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Da bağlaçlarından konuya odaklanamadım hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyu görüp bilet aldım hemen fakat firmayı bilmiyordum araştırınca yüzlerce kez rötar yaptığınu gördüm sabak 7 de ki uçuşun akşam 7 ye alındığını vs gördüm ertesi gün benim işe yetişmem lazım inanılmaz tedirgin oldum, bu sıkıntılar hep yaşanıyor mu kullandınız mı daha önce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajetteki A, arap anlamında mı?

• Herhangi bir havayolu şirketi hakkında şikayet araştırması yaparsanız, büyük olasılıkla benzer konularla karşılaşırsınız. Ben de bu firmayla defalarca uçtum; bazı uçuşlarım sorunsuz geçti, bazılarında ise gecikmeler yaşandı. Uçuşlar biraz şans meselesidir. O gün hava koşulları problemli olabilir, havaalanında bir aksaklık yaşanabilir, filodaki uçaklardan herhangi birinde arıza çıkabilir ya da sizi almaya gelecek uçağın önceki seferinde bir yolcunun sağlık problemi yaşanmış olabilir.

Şunu bilmekte fayda var: Hiçbir firma gecikme yaşanmasını istemez, çünkü bu tür aksamalar firmalar için ekstra maliyet anlamına gelir. Ancak, özellikle günümüz Türkiye’sinde hemen her sektörde liyakat eksikliğinden kaynaklanan aksaklıklar yaşandığı da bir gerçek.

Sonuç olarak, daha ucuz bir bilet aldığımızda gecikme yaşanacak ya da daha pahalı bir bilet aldığımızda gecikme olmayacak gibi bir garanti yok. Bu nedenle, biz tercihimizi daha uygun fiyatlı biletlerden yana kullandık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.