Şimdi Ara

AK-47 | Frontside Misty [SATILIK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AK-47 | Frontside Misty [SATILIK]
    AK-47 | Frontside Misty Satıyorum CS:GO skin fiyatı şu an 133TL - 120 TL verene satabilirim
    Bunun yanında Escape From Tarkov ve Lol hesabım da satılık. Escape From Tarkov'un içinde alınmamış silah paketim de var versiyon EU sorunsuzdur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam Steam marketinde bile satsanız 120TL geçmez hesabınıza, değil ki nakite satıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlzberg -- 8 Mayıs 2020; 18:43:49 >
  • Şu an 135 Tl

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadliftX

Şu an 135 Tl
    Markete baktım şu an, ya FT yada WW görünümüne sahipsiniz, aralarından en yüksek fiyata sahip olanı 129TL, Bi' satmayı deneyin bakalım alıcı 129 ödeyince Steam'inize kaç TL geçiyor.
    Steam'deki cüzdan parası ile de "gerçek" nakit para eşdeğer olmadığına göre?
  • Tamam 100 TL IBAN'dan atın vereyim ?

• quote:

Tamam 100 TL IBAN'dan atın vereyim ?
    Hocam skine ihtiyacım yok, olsa bile dilediğim zaman söylediğiniz fiyatların altına denk getirip bynogame, opskins, bitskins gibi sitelerden alabilirim zaten.
    Ben muhtemelen Steam fiyatının bire bir nakite çevrilemeyeceğini bilmiyorsunuz, satışınız da zorluk olmasın diye anlatıyorum bunları.
    Geçmişe bakarsanız 93-95TL'ler havada uçuşuyor. Bitskins'te de hakeza aynı.
    Ve bütün bunların içinde site komisyonu da var, %15'te sitenin kestiğini varsaysak sattığınızda 100TL'den gitse bile cüzdanınızda 85TL kalıyor.
    Kısaca anlatmaya çalıştığım skini gerçekten nakite çevirmek istiyorsanız bu paralara yapamazsınız, sizde bir araştırın isterseniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlzberg

Hocam skine ihtiyacım yok, olsa bile dilediğim zaman söylediğiniz fiyatların altına denk getirip bynogame, opskins, bitskins gibi sitelerden alabilirim zaten.
    Ben muhtemelen Steam fiyatının bire bir nakite çevrilemeyeceğini bilmiyorsunuz, satışınız da zorluk olmasın diye anlatıyorum bunları.
    Geçmişe bakarsanız 93-95TL'ler havada uçuşuyor. Bitskins'te de hakeza aynı.
    Ve bütün bunların içinde site komisyonu da var, %15'te sitenin kestiğini varsaysak sattığınızda 100TL'den gitse bile cüzdanınızda 85TL kalıyor.
    Kısaca anlatmaya çalıştığım skini gerçekten nakite çevirmek istiyorsanız bu paralara yapamazsınız, sizde bir araştırın isterseniz :)

Alıntıları Göster
    Dolar 6 ay içerisinde 8 e yaklaşacak o zaman silahımın fiyatı da artacak, cs oynamıyorum bu arada silahıma direkt 100TL üstü veren vardı fakat steamguard 7 günü doldurmadığından beklemedi. Şu an 7 günü doldurdum her yerden satıyorum elbet kısmet çıkar. Bu silahın fiyatının artacağını biliyorum.

• quote:

Dolar 6 ay içerisinde 8 e yaklaşacak o zaman silahımın fiyatı da artacak, cs oynamıyorum bu arada silahıma direkt 100TL üstü veren vardı fakat steamguard 7 günü doldurmadığından beklemedi. Şu an 7 günü doldurdum her yerden satıyorum elbet kısmet çıkar. Bu silahın fiyatının artacağını biliyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam, 6 ay sonra olacağını düşündüğünüz sadece bir tahmin üzerine kim neden bugünki değerinden daha fazla para versin herhangi bir eşyaya :D
    Kaldı ki dediğiniz şey %100 doğru olacak bile olsa neden Frontside Misty ile uğraşsın insanlar direk dolar alırlar :D
    Veya yine söylediğim gibi daha ucuza satılan bir çok yer var.

Yani beni sizin için söylüyorum; Demeye çalıştığım, eğer amacınız skini "satmak" ise bu fiyatlara çok zor. Zannetmiyorum ama, gerçekten 100TL'den fazla nakit teklif eden vardıysa da ya silahınızın üzerinde değerli stickerlar + iyi bir float değeri var ya da karşınızdaki kişinin aklından zoru var.

• Gerçek keleşse alırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş o dediğin fiyata steam market üzerinden alınıyor 90a bırakıcaksan nakit alayım. Bir de özelliğini stickerını bi söyle yada foto at da bilelim. Bu nası bi ilan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlzberg

Hocam, 6 ay sonra olacağını düşündüğünüz sadece bir tahmin üzerine kim neden bugünki değerinden daha fazla para versin herhangi bir eşyaya :D
    Kaldı ki dediğiniz şey %100 doğru olacak bile olsa neden Frontside Misty ile uğraşsın insanlar direk dolar alırlar :D
    Veya yine söylediğim gibi daha ucuza satılan bir çok yer var.

Yani beni sizin için söylüyorum; Demeye çalıştığım, eğer amacınız skini "satmak" ise bu fiyatlara çok zor. Zannetmiyorum ama, gerçekten 100TL'den fazla nakit teklif eden vardıysa da ya silahınızın üzerinde değerli stickerlar + iyi bir float değeri var ya da karşınızdaki kişinin aklından zoru var.

Alıntıları Göster
    Yav abartıyorum ki anlaşılmak istiyorum be kardeşim. Demek istediğim şu: Teşekkürler fikir desteğin için ama silah benim, alınmayabilir fakat istediğim fiyata koyabilirim. Benim Galilim 96 Tl'ye steam de alan yok ama bu benim zevkim. Teşekkürler <3

• quote:

Orijinalden alıntı: Impakt

Kardeş o dediğin fiyata steam market üzerinden alınıyor 90a bırakıcaksan nakit alayım. Bir de özelliğini stickerını bi söyle yada foto at da bilelim. Bu nası bi ilan :D
    AK-47 | Frontside Misty [SATILIK]

• quote:

Orijinalden alıntı: Impakt

Kardeş o dediğin fiyata steam market üzerinden alınıyor 90a bırakıcaksan nakit alayım. Bir de özelliğini stickerını bi söyle yada foto at da bilelim. Bu nası bi ilan :D
    100TL nakit fiyatı teşekkür ederim.

• Ben de cs go ya başladıgım dönemlerde dönemin 75 tl sine denk gelen stickerlı bi silah yakalamıştım.Burada o fiyata satmaya çalıştıgımda anlatmışlardı durumu Şimdi düşününce çok komik oldugunu anlayabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gio88

Ben de cs go ya başladıgım dönemlerde dönemin 75 tl sine denk gelen stickerlı bi silah yakalamıştım.Burada o fiyata satmaya çalıştıgımda anlatmışlardı durumu Şimdi düşününce çok komik oldugunu anlayabiliyorum
    :)))))))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.