TTNET PACKET LOSS PROBLEMİ
Bayramın ilk gününden beri packet loss problemi yaşıyorum. Bir kere ekip geldi. Altyapınız 75mbiti desteklemiyor. 50mbite düşürün dedi. TTnet müşteri hizmetleri bunu teknik ekip bildirecek o şekilde düşürebiliriz dedi. 10 gündür aradığımda arıza kaydı açıyorlar. 5-6 gündür aradığımda arıza kaydınız mevcut ekibimiz ilgileniyor diye otomatik cevap alıyorum. Hızımı düşürünce bu packet loss un biteceğini zannetmiyorum.
Başka bi sebebi olmalı. Kaç gündür oyun oynayamıyorum. 75mbit internete 420TL para veriyorum.(tivibu da dahil) Bilgisayarı ethernetle kullanıyorum. İçeride tivibuda da mozaiklenme mevcut yayında. Yani ev içi tesisatta sorun olması mümkün değil. Her iki farklı kabloda da aynı anda sorun olmalı. Başına bu tarz bi durum gelen oldu mu? Hızımda bi problem yok. Ara ara kopmalar oluyor. (Gün içinde 1-2 defa) Ama packet lossum oyunlarda hiçbişekilde bitmiyor. Tivibuda mozaiklenme de hiç bitmiyor.
Size bağlantı yan binadan geliyor o yüzden hızınızı düşürün dedi ekipten gelen eleman. 10 gündür de uğramadı bi daha.
Ryzen 3600 - 3070ti darboğaz?
Merhaba
ryzen 3600 1060ti 6gb şeklinde kullandığım sistemimde değişikliğe giderek 3070ti aldım. Aldığımdan beri tuhaf problemlerle karşılaşıyorum.
Warzone2, Fifa24 gibi oyunları ultra veya ona yakın ayarlarda 60 dereceyi geçmeden oynarken, diablo , alan wake 2 gibi oyunlarda ekran kartım aniden 85 derecelere fırlıyor. Bu ısınma süreci çok hızlı yaşanıyor.Yani oyun açıldıktan hemen sonra. Bazı oyunlarda problem olmazken masaüstünde ekran kartı sıcaklığım 43-45 derece. Warzone2 ki call of duty de bi mape 150 kişi atlıyor. 60 dereceyi geçmeyen ekran kartım. Niye bazı oyunlarda bu sorunu yapıyor.
2k monitör kullanıyorum bu arada. 1080p yapmayı denedim. Ayarları full düşürdüm.Herşeyi low yaptım.4k çözünürlük ayarladım ama nafile. Hiçbişekilde değişim sağlayamadım. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Darboğaz dedikleri şey bu mudur? Bu arada ekran kartım 85 dereceye çıkınca fanlar anlık olarak kasayı uçuracak kadar dönüyor.Soğutunca biraz duruluyor, sonra tekrar başlıyor. Fps kaybım ise yok..
Soğutmayla ilgili sıkıntım olduğunu sanmıyorum.Çünkü dediğim gibi güncel bazı oyunlarda ekran kartımın ısısı gayet yeterli.Lütfen soğutmayla ilgili öneri sunmayın:)
G435 bağlantı sorunu
2 gündür bununla uğraşmaktan helak oldum. 1 aydır masaüstü bilgisayarda kullandığım kulaklık, 2 gün önce bilgisayarı açtığımda eşleşmemeye başladı. Işığı yanıp sönüyor. Bluetoth tarafı düzgün çalışıyor. Telefon tv hepsine bağlanıyor. İş diğer kısıma geldiğinde diğer renk yanıp sönüyor. Hiçbi şekilde bilgisayardaki usb ile bağlantıyı kuramıyorum. Aygıt yöneticisinden cihaz kaldır yaptım. Tekrar taktım usb yi görüyor pc. Ses bölümünde kulaklık var. Ama eşleşme olmuyor. Süngeri söküp ufak bi reset tuşu var ona kadar herşeyi denedim.
Bu tarz problem yaşayan ve çözen forumdan birileri var mıdır?
Ds4 Turuncu Işık- Açılmama sorunu
|
ALINIK M4A1-S HIPER CANAVAR - CYREX ve AK 47 REDLINE FT
Cs Go rekabetçi- Paralı Siteler Üzerinden oynama
|
|
|
Sticker Meraklıları- Kral Oyuna Girdi Sticker
|
Yeni alınan steam id (yardım)
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.500
İkinci El Bölümü Mesajları: 182
Konularının görüntülenme sayısı: 38.583 (Bu ay: 673)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 350 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun