Şimdi Ara

Ak Parti Buyuk ist mitingi resimler eklendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sucuk ekmek, Tavuk döner, Türk kahvesi, Lokum, Çay, Kek, Tatar Böreği ?? Ücretsiz yol, cep harçlığı ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Menüde ne vardı?

Sucuk ekmek, Tavuk döner, Türk kahvesi, Lokum, Çay, Kek, Tatar Böreği ?? Ücretsiz yol, cep harçlığı ??
    Kol böreği var ister misin?
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Kardeş varsa yerini de gidip başvuralım sıcak fırsatlara konu açalım. Gençler para kazansın.

Ayrıca hiç-bir siyasi partinin üyesi değilim ailem gibi yada birçok insan gibi takim tutarcasına parti tutmam. Seçim zamanı en mantıklısı ne gözüküyorsa ona oy veririm yada hiç vermem.

Siyasi parti üyesi olduğumu diyorsan ispatla yok ben ispatlayamam diyorsan ben sana yardımcı olayım.

Ak Parti Buyuk ist mitingi  resimler eklendi

Yeri geldi mi akepeye ayrımcı diyorsunuz ülkenin muhalefetinin de akepeden bir farkı yok bu konuda malesef.

Zaten adam akıllı muhalefetin olmadığı yerde akepe hükümetleri gibi hükümetler istediği gibi at koşturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Tecrube konusuyor diyorsun yani. Bugune kadar ne aldiysan yazmissin, Ne eksigin varsa soylede
    gonderelim
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Okumadım.
    Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Salliyorsunuz

Orda koyulan miting resmi 15 temmuz darbesinden sonra yapılan mitingti

Kaldiki şu anki kalabalık muazzam. Bayram tatilinde böylesi kalabalık ve tabi resmen fırtına varken muazzam.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın paylaştığı 15 temmuz sonrası mitingden sanırım ama benim paylaşyığım 2017 referandumu için
    kaynak:http://www.milliyet.com.tr/yenikapi-da-evet-mitingi-gundem-2428729/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 17 Haziran 2018; 19:39:3 >

• Büyük başkan Recep Tayyip Erdoğan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Bu mesaj silindi.
    Hadi lan ordan insan müsveddesi. Bir tarafınız sıkışınca nasıl da kendinizi belli ediyorsunuz. Nasıl bir kuyruk acınız var ki aynı ülkeyi paylaştığınız, aynı havayı soluduğunuz insanlara bu şekilde düşman kesildiniz. Soyunuz kurusun.
  • hakeen kullanıcısına yanıt
    Koyu akp liler.
    Bayramda bu havadurumu şartlarında iyi adam toplamışlar yine. Aynı şartlarda diğer adaylarda mister tayyibi geçerse başaralı olur da bu mitinglerin kalabalık olmasının ne anlami var bu kadar çözemedim

Mitingine çok insan gelmiş hemen bu adaya oy vermeliyim mi diyor insanlar ki

• normalde diyenlere pek inanmazdım ama kamu ve belediye çalışanlarıni zorla amir kontrolü altında getiriyorlar,çok yakın tanıdıklarımdan şahit oldum
  • Bir cogu ist.teki yogun yagmur nedeni ile fazla mesailerine gec kalmis fotolarda ,her ne kadar ulasim ve diger destekler olmasina ragmen.

Umarim saat ucretlerinden kesilmez.

• devrezcayi kullanıcısına yanıt
    Ne güzel, hem muhalefet hem de iktidar yanlıları şu anki kalabalıktan memnun :))

Ama bayram vs bahaneye gerek yok, zaten olacağı bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Bu mesaj silindi.
    Demek akp senin için bir kriter yazık

Işine gelmedi tabi iftira attın tutmadı. Sizde iki yüzlüsünüz. Akepeye laf edenlerin akepelilerden farkı yok malesef. Korkarım ki şuan ki adaylardan hangisi kazanırsa kazansın aradığımız üstün refah seviyesine barışa huzura kavuşamayacağız.

• Anime A kullanıcısına yanıt
    Benim tek temennim,seçimden sonra hile-hurda var deyip sokağa dökülmemeleri.

Umarım herkes sonuçları hazmeder/saygı duyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Işine gelmedi tabi iftira attın tutmadı. Sizde iki yüzlüsünüz. Akepeye laf edenlerin akepelilerden farkı yok malesef. Korkarım ki şuan ki adaylardan hangisi kazanırsa kazansın aradığımız üstün refah seviyesine barışa huzura kavuşamayacağız.
    Biz barışı istiyoruz ama bizim gibi insanların bu tür insanların diğer insanları nasıl ötekileştirip dışladıklarını biliyoruz. Akp dönemini 16 senedir yaşıyoruz. Sence gerçekten insanlar özgür mü ? Hukuk var mı, adalet var mı bu ülkede ? Öyle olsaydı şimdi içeride tutuklu olan bir çok insan olmazdı. Bu insanlar ne yaptı ? Çoğu akp aleyhinde konuştukları için tutuklandılar :) Biz insanız, fikirlerimiz uyuşmayabilir, ama akp rejimi illa diyor ki benim gibi faşizan olacaksın, tek düşünce olacak...Bu düşünceninde ne olduğunu söylememe gerek yok ki, bunu bile kullanan insanlardır bunlar.

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Akçomar, aman pardon aktrol kardeşim,eski miting bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Tv de mahşeri kalabalığı görünce titredim. En az 25 milyon kişi vardır. Bence mitinge gitmek boş insan işidir. Yani bu kadar boş insanı bulmak da marifettir.

Ama doğru yazdın..Boş insan konusunda 1 milyon boş adam vardı orada

• İnsanları ötekileştiriyorsunuz, dışlıyorsunuz diyen adama bakın. Daha 5 dakika önceki yorumuna bakın birde. Harbiden ne içiyorsunuz siz ya?

quote:

Orijinalden alıntı: meaninglessname

AKP seçmeni hangi renkten olursa olsun benim icin insan degildir, vicdansız ve asalak bir toplumdur. Ama diger türlü kimsenin cinsiyet tercihine bile bir sey demem, ve saygı duyarım. Ama AKP'li ise.........
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.