Şimdi Ara

Ak Parti Buyuk ist mitingi resimler eklendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    he he tamam. gel kek yiyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ergenekon ve balyoz davalarında da bu hükümetin başı o davaların savcısıyım diyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Arkadaşlar ben İstanbul aksaray da oturuyorum. Yenikapı 2 sokak aşağısında. Eskıden miting oldugu zaman sokaktan meydana insan seli akardı ama bugun tek tuk insanlar geçıyor. Inanın kı katılım çok düşük, katılanların çoğu da kamu calısanları ve parayla tutulan kişiler.

Bu iş tamamdır.

Edit:
    Ak Parti Buyuk ist mitingi  resimler eklendi

100 liranın değeri iki yılda amma düşmüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dersim neresi kardeş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatci3453616931

Dersim neresi kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 17 Haziran 2018; 20:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak550

Bu mesaj silindi.
    Neyi koydu gecti ne terbiyesiz konusuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Alıntıları Göster
    floresanı yersin kafaya haha :)
  • Suriye’de mi Dersim? Suriyelilerde mi oy kullanacak?

• Zenci adamlar vardı mitingde ya Afrika'dan adam getirtmişler
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Evet bende otobüste gördüm ama suriyeliler in yanında adam gibi adamlar. Otobüste koltuk boştu önümde bebek arabası sırtımda çanta abi dedi boş koltuk gösterdi iniyorum otur dedim.

O zenci dedikleriniz adam gibi adamlar umarım Türk vatandaşı olup oyda verirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorüncekadam

Bu mesaj silindi.
    Benim yazdığımın aynısını yazman bile akp li olduğunun kanıtı, yok çünkü

• Az daha bizim butarafa az daha hade bakalim evrims enin sayende gerceklesecek. Artik evrim dalgasina inananlar seni ornek gosterebilicek hade aslan parcasi cok az kaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorüncekadam

Az daha bizim butarafa az daha hade bakalim evrims enin sayende gerceklesecek. Artik evrim dalgasina inananlar seni ornek gosterebilicek hade aslan parcasi cok az kaldi
    Türkçe yaz, biraz zor biliyorum senin için ama biraz zorla saksıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

Zenci adamlar vardı mitingde ya Afrika'dan adam getirtmişler
    Afrika'dan adam getirttiler aynen. Sizin böyle zannetmeniz kafanızı böyle gereksiz yönde kullanmanız beni çok mutlu ediyor. Kaldı 1 hafta boyunuzun ölçüsünü bi alsanız artık keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

O zaman al sana 2014 yılına ait fotoğraf.

Sende çok iyi bılıyorsun kı, kamu calısanlarını zorla getırıyorlar. Gelmek ısteyenler ıcın ucretsız bedava tasımacılık yapıyorlar. Hatta para ile adam tutanlar bıle var. Tum bunlara ragmen katılım eski yıllara oranla azdı.

Alıntıları Göster
    Bayramın 3. Günü. Millet daha gelmedi bile. Türkiyenin 4 bir yanından yola çıkıp akşam 5teki mitinge yetişmek zor. Eğer daha azsa sebebi budur. Sizin heveslenmenizi sağlayacak bir durum yok müsterih ol.

Senin şu mesajlarının boş bi kendini avutma olduğu haftaya pazar anlaşılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 17 Haziran 2018; 21:9:11 >

• ya abi şu suriyelilere bak afganlara bak

deliricem abi deliricem , sırf beleş oy diye 4 milyon ortadoğu kekosu alındı bu ülkeye . Şaka gibi.

Barbaros şansal'a çok büyük linç yaptılar ama haklı bok çukuruna girmekte üstümüze yok. Biz bu bataklıktan çıkalım dedikçe akp bizi daha çok batırdı o ortadoğu çukuruna , bir de ithal keko aldı
  • 350.000 kötü rakammı yağmurlu Pazar gününde onu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Bayramın 3. Günü. Millet daha gelmedi bile. Türkiyenin 4 bir yanından yola çıkıp akşam 5teki mitinge yetişmek zor. Eğer daha azsa sebebi budur. Sizin heveslenmenizi sağlayacak bir durum yok müsterih ol.

Senin şu mesajlarının boş bi kendini avutma olduğu haftaya pazar anlaşılacak.

Alıntıları Göster
    Yaw he he.
  • Ak Parti Buyuk ist mitingi  resimler eklendi

Bunlarda ithal akp'li

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Bugün Dersim'de İnce'nin miting'ine katıldım. Ortam gayet güzeldi, kalabalık ve insanlar güler yüzlülerdi. Daha sonra AKP'nin 2 gün önceki miting'ine baktım, gördüğüm insanların sıfatları hiç biri Dersimlilere benzemiyordu Büyük olasılıkla Elazığdan taşımış, ya da kim bilir nereden gelmişlerdir memleketime...Dersim'de insanların bir çoğu ilk tur'da (ben de dahil) İnce'ye verecekler. İkinci tur'da ise Dersimlilerin hepsi ikinci tura kalan muhalefet kişiye verecekler. Burada akp'yi istemiyoruz.
    Türkçe bilmeyenler oy kullanmasın.

Suriye'ye geri dönün.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.