Şimdi Ara

Ak troller: Fenerbahçe üzerinden '2. Gezi planlanıyor'! 'Ali koç'a ters kelepçe vurulmalı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

tamam da işte bu yıllardır böyle. ama koç olunca artık arşa çıktı. aç instagramda bu paylaşımları izle. geneli fransa ve almanya'da yaşayan gsli zümre koç'a ve fenerbahçe'ye yahudi muhabbeti yapıyor.

işin aslına bakılınca; fenerbahçe camiye gidenler tarafından, gs ise mason tarafından kuruldu.

ama işte nefret ediyorlar ya

Atatürk için 70 yıldır aynı palavralar

Koç için de 30 yıldır aynı palavralar.

mesela Eti için de çok dendi. vakti zamanında dinci ülker, bu tarikatlar üzerinden Eti için ne yalanlar sarf etti.

• O değil de iktidarın ikinci gezi gazlaması şu seçimden sonra çok akıllıca bir iş olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu trollerle bok troller aynı.

aynı yolun yolcusu.

hani şu Kopenhag kalecisinin bahsettiği yerden çıkanlar.

• Hocam o gezi mezi işleri geçti artık.

Millet yemiyor bu trollerin söylediklerini. Anca körler sağırlar birbirini ağırlar şekildeler.

Bir çok yeri seçimlerde bu zeka seviyesi normalin altında olan troller yüzünden kaybettiler.

Hele artık istanbul onlar için bir hayal.

İSTANBULU alamıyorlar bu sefer ceplerine para da girmiyor iktidarca hepsi açç.

Direk gırtlaklarına giden beslenme ve sömürme hortumlarını kestikk.

• Fanatik gs’li ve akp karşıtı biri olarak arada kaldım. Birbirlerini yesinler diyip çekiliyorum 

• yıkılmadık!

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

haftaya gs kupayı alınca ali bey istifa ederimi yoksa ismaili gönderir lucessuymu alır.  alibey şirketlerini bu şekilde yönetseydi babası ne yapardı. 

• Ali Koç'a yada Koç grubundan birine kelepçe vurmaları imkansıza yakın bir olasılık açıkçası hem Amerika hem diğer bağlantılar herşeyi geçtim buna müsade etmez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.