beyler ben akademi kurdum.Hatta 1 arkadaşımı akdemiye aldım.(bildiğim kadarıyla sadece 60-65+ lar kurabiliyo-bankadan kurulur) ama akademide napcagımı bilmiyorum.konuşuyoru akademi chatting penceresinden.onu göryorum. L tuşuna bastığımda akademi açılıyor.orda ben guardian olarak gözkuyorum arkadaşımda seinor die bişiy.ama ne işe yarıyocam bilmiyorum????
ulan varya 23 kişi okumuş 1 kişi bile cvp yazmamışş....herkes kendi derdinde, yarayan bişiy yoksa bakıp geçiyolar....biraz paylaşım ve yardım LUTFEN...!!!
gereksiz konuda o yüzden üst konuda var gerekli bilgi
bilsem yazarım ama onların lwl artırmasına belirli bi lwl e ulaşmalarını salıcan...
Akademideki kişilere yönelik: Partindeki kişilere Exp. falan gelmez. Gardiyanın görevi akademisindekilere oyunu öğretmektir onları kasmak değil. Gardiyana oyunla ilgili olan sorularını yeni gelen Chat penceresinden sorabilirsin o da sana cevaplar böylece yardımcı olur. Sen 40Lv olduğunda Mezun olma zamanın gelmiş demektir. Gardiyana senden memnun kalıp kalmadığına dair bir soru penceresi gelir. Eğer Gardiyanın senden memnun kaldıysa 40Lv'e atlamak için gerekli olan EXP. nin yarısı olan 2.000.000 Experience puanı sana gelir. Bu durumda sende Gardiyanına çıkmadan önce bir kıyak yapar ve ona puan verirsin.(gardiyana nasıl verilir bilmiyorum.)
Flara açıklaman için saol.şimdili benim için iyi bi bilgi oldu..ilerde daha ayrıntılı öğrenirim.teşekkürler.. bu arada guardian ben oluyorum ha... axiBoy94 sanada cvp yazdıgın için tşk. ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Flara
Akademideki kişilere yönelik: Partindeki kişilere Exp. falan gelmez. Gardiyanın görevi akademisindekilere oyunu öğretmektir onları kasmak değil. Gardiyana oyunla ilgili olan sorularını yeni gelen Chat penceresinden sorabilirsin o da sana cevaplar böylece yardımcı olur. Sen 40Lv olduğunda Mezun olma zamanın gelmiş demektir. Gardiyana senden memnun kalıp kalmadığına dair bir soru penceresi gelir. Eğer Gardiyanın senden memnun kaldıysa 40Lv'e atlamak için gerekli olan EXP. nin yarısı olan 2.000.000 Experience puanı sana gelir. Bu durumda sende Gardiyanına çıkmadan önce bir kıyak yapar ve ona puan verirsin.(gardiyana nasıl verilir bilmiyorum.)
la bune okul gibi farz et guardian öğretmen bak şimdi hikaye: guardian: -çocuklar bugünkü ew ödewiniz 10.000tane manyak kesme öğrenci: -ya hocam gııcıklık yapmayın ewe gidip dışarda oynıcaz biz guardian: -sus bakiim walla seni sınıfta bırakırım 40ı rüyanda görrüüsn öğrenci: -sen benden o honor pointleri b... alırsın zuhahahahah der içinden EDİT:aha akşam akşam fikrim geldi du bi hikaye yaziim cnm sıkılıdı zuhahahahah