Şimdi Ara

Akademik Notebook Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Akademisyen noktasında boş yapmış arkadaş. Çok şükür elmadan ötesini de biliyoruz.

İkinci elin coştuğu, bir aldığınızın yenisini alamadığınız bir ortamda hem uzun ömürlü hem de ikinci el piyasası bu kadar hareketli başka bir cihaz yok.

• Hocalarım merhaba ben ofis çalışanıyım oyun ve 3D grafik programları ile işim yok. Şu anki laptopum 15 yıllık artık fan sesinden bıktım ilaveten taşımak için çok ağır. Macbookta 2 ay önce 8GB Ram'li modeller daha mantıklı geliyordu. Aradaki 5 bin ₺ farkı vermek gelmiyordu içimden. 25.799₺'ye 12 taksitle 16GB Ram'li modeli aldım. 8'lik modeller 12 taksit en az 24 bin ₺ olunca aradaki fark mantıklı geldi. Sizce bu bütçede mantıklı bir tercih mi yoksa yarı fiyatına güncel bir windows cihaz yeterli olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • duwar kullanıcısına yanıt
    Aslında biraz da tercih meselesi bu fakat benim tercihim yarın fiyatına dediğimiz gibi windows bir bilgisayar almak olur tabi burda mac’i tercih etmemem bir etken.Ancak sadece ofis işleri için yarı fiyatına da bilgisayar yeterli olur güncel işlemciler ofis için gayet yeterli seviyede kalan parayı altın alırım en kötü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Hocam aradığım kriterler çok yüksek değil aslında ama yine de düzgün bir windows pc bulamadım.
    12. Nesil İntel veya 6. Nesil Amd işlemci, arka klavye aydınlatması, 7-8 saat pil ömrü, boş RAM slotu. Bunları 12 bin ₺ civarına göremedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • duwar kullanıcısına yanıt
    Monster huma var 16 bin.Ama 5.nesil amd yahut 11.nesil intelde iş görür.Yani excel açsın word girsin internette gezinsin demek için bunlarda fazlasıyla yeterli.Hatta amd daha iyi olacaktır.Düşük enerji tüketimi ile daha fazla performans verir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.