quote:Orijinalden alıntı: CassavatesRp ile alıcam :) ama ilk önce hangisini alıyım sizce?Alıntıları Göster Katarina daha iyi
quote:Orijinalden alıntı: Two StrokeTwistedFate1995 akali.Rp ni bunlara harcama derim zaten 3150 kolay birikir rpni 6300 yada 4800 lüklere sakla Sonuç:Akali
quote:Orijinalden alıntı: yastik1 Rp ni bunlara harcama derim zaten 3150 kolay birikir rpni 6300 yada 4800 lüklere sakla Sonuç:Akali rp ile almamın nedeni yeni 20 level oldum o yüzden rün diziyorum onun için şampiyonları rp ile alıyorum. :)
quote:Orijinalden alıntı: yastik1Rp ni bunlara harcama derim zaten 3150 kolay birikir rpni 6300 yada 4800 lüklere sakla Sonuç:AkaliAlıntıları Göster 3150 ip'lik championu rp ile alma
quote:Orijinalden alıntı: MechanicsSolidakali. tf 1995Alıntıları Göster karar verdim akali alcam peki önerdiğiniz bir skin var mı? benim crimson akali hoşuma gidiyor.
quote:Orijinalden alıntı: Cassavateskarar verdim akali alcam peki önerdiğiniz bir skin var mı? benim crimson akali hoşuma gidiyor.Alıntıları Göster Nurse akali yada Bloodmoon akali :)
quote:Orijinalden alıntı: JamiryoQuai Almayın abi şu noob şampiyonlarını az zor şampiyon oynayın akali noob şampiyonu?
quote:Orijinalden alıntı: TwistedFate1995 quote:Orijinalden alıntı: JamiryoQuai Almayın abi şu noob şampiyonlarını az zor şampiyon oynayın akali noob şampiyonu? Ne tabiki Tr de her 10 oyunun 6 sında var
quote:Orijinalden alıntı: JamiryoQuai quote:Orijinalden alıntı: TwistedFate1995 quote:Orijinalden alıntı: JamiryoQuai Almayın abi şu noob şampiyonlarını az zor şampiyon oynayın akali noob şampiyonu? Ne tabiki Tr de her 10 oyunun 6 sında var bu onun noob herosu olduğunu kanıtlamaz, 10 kişiden 6'sı alıyor ama hepsi kullanamıyor.
quote:Orijinalden alıntı: Tarja Turunenadam daha ustalasmadan skin aliyo ya. Bende skin li oynayani gorunce sevinirdim.Adamin maini diyeKatali