Şimdi Ara

Akali mi? Katarina mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 sinide counterlamak çok basit. Lee sin diana alıyosun akali bitiyor. Zaten diana 2sinide kantırlıyor. Bana kalırsa akali al. Katanın ultisini bozmak çok basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamiryoQuai

quote:

Orijinalden alıntı: TwistedFate1995

quote:

Almayın abi şu noob şampiyonlarını az zor şampiyon oynayın

akali noob şampiyonu?

Ne tabiki Tr de her 10 oyunun 6 sında var

Onların 10/8 i feedliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TwistedFate1995

quote:

Almayın abi şu noob şampiyonlarını az zor şampiyon oynayın

akali noob şampiyonu?

Ne tabiki Tr de her 10 oyunun 6 sında var

Akali oynarken çok dikkatli olmalısın. Eğer doğru zamanda karşı adc'ye atlamazsan rakip takım seni anında eritir. Oyunun ilerleyen safhalarında da her zaman birilerinde oracle ya da pink ward olduğundan, w'yu yeterince etkili kullanamazsın. Katarina da aynı şekilde, yanlış zamanda ulti açarsan anında bozarlar ve hiçbir şey yapamadan ölürsün. Yani en ufak bir hatanda öldüğün champlara noob herosu demek bence akıl kârı değil.

quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

2 sinide counterlamak çok basit. Lee sin diana alıyosun akali bitiyor. Zaten diana 2sinide kantırlıyor. Bana kalırsa akali al. Katanın ultisini bozmak çok basit.
    Akali için Lee Sin'in öyle çok da bir sıkıntı olmadığını söyleyebilirim. Tamam 6 levele kadar sıkıntı ama, 6 levele kadar herkes zaten Akali için sıkıntı. Diana ise skill match-up diyebiliriz. Akali'nin oyunun başında pasifinden gelen spell vamp'ı, mana kullanmaması ve daha yüksek burst'ü avantajları. Diana'nın da en büyük avantajı kalkanı ve o kalkanın yenilenmesi. Böyle yazınca sanki Akali daha avantajlı diyormuşum gibi görünse de, o kalkan her şeyi değiştiriyor. Diana'nın az da olsa bir avantajı olduğu bir gerçek. Ama yanlış zamanda açacağı bir w Akali'ye ciddi bir avantaj verir. Yani dikkatli oynanması gereken bir lane.

Katarina içinse, orta derece bir Diana oyuncusu iyi bir Katarina oyuncusuna iş yaptırmaz. O bariz bir gerçek. Katarina'nın q ve w'dan gelen damage'i kalkanıyla emer, ulti açınca e basıp ultisini bozar. Ancak Katarina ulti açmadan e atması lazım ki Katarina iş yapsın, yoksa cidden imkansız.

• Katarina tabiki adamım iyi oynadığın sürece midde alamayacağın hero yok akali vs kata yaparsan kataa 6 levelden sonraa akaliyi döver biçer kemiklerini kırar :D
  • Aman rp ile alma şampiyon sadece kostüm al. Sonra çok söversin kendine tabi benim gibi fakir değilsen o başka :)

• Katarina.
  • Akali-Katarina cc'si, silence'i olmayan champlar bence vsde katarina alir.
    Ayrica diana da kolay counterlar cunku akalinin w skilliyle bile avantaj etmesi mümkün degil, bir kere akali w acinca diana e-q yapsa yine bosa gidiyor w'si.
    Ayrica akaliye noob herosu demeyelim de yeni baslamis caylaklarin kill alip oyuna alisabilmeleri icin yapilmis zeka gerektirmeyen sampiyon diyelim daha kibar :)

• Elini opuyum helal olsun meap adlı kullanici Kaatarina oynamak zeka ister gerisi pentakill

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassavates

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Rp ni bunlara harcama derim zaten 3150 kolay birikir rpni 6300 yada 4800 lüklere sakla

Sonuç:Akali

rp ile almamın nedeni yeni 20 level oldum o yüzden rün diziyorum onun için şampiyonları rp ile alıyorum. :)

Rp ni skinlere harca.

Runleri de kolay dizersin yavas yavaş.
    Ucuz Camp a rp harcama. Indirime giren 6300 lukleri al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

adam daha ustalasmadan skin aliyo ya. Bende skin li oynayani gorunce sevinirdim.Adamin maini diye

klasik tr serveri muhabbeti iste. 4-5 ayda bir rp cektikleri icin cocuklar onu da degerlendirmek istiyorlar. ama sorun sizde degil. sorun sinemaya gidicem diyince 50 tl cebe koyup rp alicam dediginde atar yapan ailelerinizde.
  • Akali akar.
  • Bunları ip ile alsan daha iyi olur pahalı değiller sonuçta.Hangisini alsam diye sorarsan ikisi de saçma oynaması aşırı derecede kolay şampiyonlar:D Ama katarinayı her oyun alıyorlar düşük elolarda o yüzden akali alırsan daha çok oynama şanson olur.
  • Akali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.