Şimdi Ara

Akamai 2017’nin ilk internet raporunu paylaştı: Türkiye internet hızı sıralamasında geriledi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk insanının ne hakettiğini (hız/fiyat/hizmet,...) Türk telekom'u %55 satın alan Oger telecom (arap) mı daha iyi bilir / Türk milletimi iyi bilir?

• Türk telekom %55i Türk değil(arap). Yaptığı yatırımlardan memnunmusunuz? Zamanında 1995te Türk telekom evlere cat5 ethernet kablosu çeksin diyordum. Elin arabı yapar mı? Kendi cebini mi doldurur (profit) karına mı bakar? Ya çocuklarımız nasıl bilgilenecek? Arap efendilerin izin verdiği ölçüde mi? Bu KÖLELİKTİR ! Arap sömürüsü sömürgeciliğidir. Herkes uyansın diğerinide uyandırsın.

Ne mutlu Türküm diyene !

• Türk telekom elden ele satılmış...
    Saudi Oger Ltd (Arabic: ????? ???????), is a Saudi construction company, incorporated in January 1978[1] with its headquarters in Riyadh. The initial paid up capital of SR 1 million (US$ 267,000) was subsequently increased to the present level of SR 750 million (US$ 200 million). Saudi Oger is a private company, wholly owned by the Rafik Hariri family. [2]

The Oger Telecommunications subsidiary provides fixed-line and mobile communication, and Internet services in Turkey, Saudi Arabia, Lebanon, Jordan, and South Africa.[3] In 2008, Saudi Telecom Company (STC), acquired Oger Telecom for $2.56 billion with a 35 percent stake in the company.[4]

Atatürk ve fikirlerini de pek severler elin arabı...

• hacı ver mehteri ver ver. geriye gidiyoruz...!!!!

• vamp kullanıcısına yanıt
    Ramazan ayında günaha girme boş ver adaş :D

• Millet ilerler biz geriye gidiyoruz.Çok şey derimde kendimi şu mübarek ayda hem günaha sokarım,zaten desek'de tınlayan yok.

• adamlar yesinler paraları bizim özgürlüğümüze el koysunlar AKbeyinsizler NERDESİNİZ ?!!
  • Telekomun tv deki reklamını izledim, resmen şaka gibi. Eskisinden çok daha kötü şartlarda bir paketi çok iyiymiş gibi anlatıyor, biraz da dokunduruyor sanki, en sonunda da al kotasız öyle olmaz böyle olur der gibi, üstelik modem de bedava diye dalga geçiyor. Devletin yaptığı her düzenleme tersine tepiyor. Ya baştan adam gibi bunlarla da konuşarak işi yapacaklar ve bunlara asıl amacı anlatacaklar ya da gerçekten niyetleri doğruysa bunlara cezayı basıp anasından emdiği sütü burnundan getirecekler. Rekabet ortamı geleceği yerde nasıl oluyorsa kazıklama konusunda birleşiveriyor şirketler! İşte bunlar hep ehil olmayanlara iş vermenin, ihale vermenin, kayırmanın sonuçları ezelden beridir. Her köşe başında temiz para musluğunun başını tutan bir vatan sevmez kendini sever oturuyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

Normalde 24 mbit internetim var Mayıs'ta akk kalktıktan sonra internetim 10 mbit oldu. Kota dolduğunda yine 3mbit e düşüyor. Telekom'un işi gücü çakallık ben hala YouTube'dan akıcı video izleyemeyip lagsız oyun oynayamıyorum. İnşallah en kısa sürede batarlar biz de kurtuluruz. Her ay 70 lira verip adam gibi internet kullanamama zoruma gidiyor valla

Aynen, kim yönetiyor, kim karar veriyor, hiç mi yönetim değişmiyor anlamıyorum bu telekomda. Pazarlamacılarını bile öyle olacak şekilde yetiştirmişler telefonda seni kandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar, nasıl pis bir mantık bu. Hatta telefondaki çakal olduğunu sanan vatandaş şubelerinden birindeki vatandaşın beni kandırmaya çalışmamasına kızıp ben ona gösteririm tavırları filan sergiledi. Resmen kafayı sıyırmışlar iyice!

• quote:

Orijinalden alıntı: firat_kilic

Türk telekom %55i Türk değil(arap). Yaptığı yatırımlardan memnunmusunuz? Zamanında 1995te Türk telekom evlere cat5 ethernet kablosu çeksin diyordum. Elin arabı yapar mı? Kendi cebini mi doldurur (profit) karına mı bakar? Ya çocuklarımız nasıl bilgilenecek? Arap efendilerin izin verdiği ölçüde mi? Bu KÖLELİKTİR ! Arap sömürüsü sömürgeciliğidir. Herkes uyansın diğerinide uyandırsın.

Ne mutlu Türküm diyene !

arap değiller, arap görünümlü, İngiliz ve ortakları güdümlü bir şirket. Resmen devletin kılcal damarlarını teslim ettiler. Koskoca devlette şurdaki vatandaş kadar akıl yok mu anlayamıyor bazen insan!
  • kotalı tarifeleri boşu boşuna mı getirdiler.

4.5g mantığı gibi yüksek hız ama kotalı tarifeleri verecekler, limitsiz internet olmayacak.

bu şekilde kimse 3 mbps hızda veri indiremeyecek. Otomatik olarak hızlar artacak

ama kişi başına düşen ortalama gb düşecek

yalnız bu kotalı sisteme geçiş işe yaramaz ise ya da bu ivmeyle hız artışı devam ederse her çeyrekte bir 4-5 sıra daha düşmeye devam edeceğiz

çünkü bakıyorum senelik hız artışlarına bizim altımızdakiler hep %20 %40 arasında hızlarını arttırmışlar.

bizim ise senelik hız artışımız %4.4.

bu hızla bir sene sonra nijerya da geçecek bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 4 Haziran 2017; 5:9:23 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2560DDFD -- 9 Ocak 2021; 21:8:17 >
  • Sol valla super akk denen sacmalikta kalkti sayilir 25 den 16 ya dusuyor hissetmiyorum bile nisanda 25 gb 25 mbit anlastim 49 lira cok temiz gundemi takip etmeyen adama 75 gb akk 60 a kitlerlerdi

Rahat 2K,Gear VR videosu aciyor daha ne olsun mobil taraftada kimse kusura bakmasinda dunyanin butun ulkelerinden bence iyi durumdayiz sinirsiz youtube+9 gb 40 lira youtube istemem 9 gb tek dersen 31 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Mobilde hızlar iyi sayılır ama orada da ya kotalı yada limitsiz akk li avrupa da tam limitsizleri de var bizimkinler kota koymayı çok seviyor
  • serafon kullanıcısına yanıt
    Her taşın altından dolaylı yoldan yine ingilizler çıkıyor. Bu kadar detaylı araştıramadım. ta 1nci dünya savaşı ile bile bağı var bu işlerin. Milletin haberi yok. gmt+3 saat dilimine alınmaktan tut, tekelin de dolaylı yoldan iç iş birlikçilerden doğru ingilizlere geçmesi...

Umut ile yaşayan var mı? Biri ruhsal çarmıha(din) diğeri de mantıksal çarmıha takmış Türkleri. Eğer farkına varar ise çarmıhı parçalarda içinden çıkar ise (korku olmadan*din korkusu/sezgisel (arap çemberi ***sağ beyin blokajı) / açlık korkusu mantıksal ingiliz çemberi*** sol beyin blokajı // mantık yollarının tutulması zapt edilmesi ele geçirilmesi**eğitimine karar verilmesi*telekom iletişimine karar verilmesi***,....) o zaman da önde ileri akacaktır. Aksi halde böyle böyle eğitilip evrim geçirtiliyoruz. Yani umut; senden umutlular... orada bile kullanılıyoruz... Al sana pentegram çemberi...
  • %0.1 artmasina ragmen dusus yasadi ne ya dalga gecer gibi.
  • Kimin hızını ne zaman ölçüyorlar, hangi kaynaktan topluyorlar bu verileri bu nasıl bir sistem :D Ne derlerse desinler istersen sıranın dibinde olalım fark etmez. Şükür geçen ay kotaya girmedim 6 GB ile kurtardım. Steam, herhangi bir film uptade v.s 2-8 arası zamanlayıp yapıyorum. Gün içi çok haddinden fazla twitch, netflix ve youtube izlememe rağmen sonuç bu yani :D

• Nedense hiç şaşırmadım :D

• türknet sayesinde net 13 mgbit full sınırsız internet 1000 dk ev telefonuyla birlikte 60 liraya kullanıyoruz ve 150 gb tarifeleri sanırım herkese açık bence bakılması lazım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.