Şimdi Ara

Akamai 2017’nin ilk internet raporunu paylaştı: Türkiye internet hızı sıralamasında geriledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkın yararına bir düzenleme yapmıyorlar ki, her düzenlemede daha da kötüye gidiyor hayat standartlarımız.
  • RhiFaT kullanıcısına yanıt
    Gariptir ki benim de, hızım 10mbit sabit ve pingim 60 lardan 2000 lere uçuyor (normalde sabit pingle oynarım wifi den bağlanmıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Say desem ben dahil pek çok insan 75 ülke dahi sayamaz ama bu kadar ülke bizden daha iyi internet kullanıyor, birileri de çıkıp herkes bizi kıskanıyor diyor, bu çile ve yalan bombası ne zaman bitecek bilmiyorum ve bir an önce bitsin lütfen, bataklığa döndük, doğuya giden bir geminin içinde batıya ilerlemeye çalışıyoruz

ülken 80 milyon o da en az bizden önde olanların çogu 10 ile 40 milyon bile deil nufusu hiç bri teknolojik altyapısı düşünülmemiş bir memlekete altyapı oluşturmak kolay deil kenya örnegi verilyor sürekli nufusun kaçta kaçı internet alıyor o ülkede ? beğenmedigin iktidar sayesinden bügün genişbant kullanıyorsun sürekli bu iktidara çemkireceginize biraz da daha önce mağara devrinde yaşatanlara çemkirin

Allah razı olsun, bandımız çok geniş..

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemersini

benim için önemli olan ping süresi
    internet hızı 3 mbps bile bana yeter
    ping süresi o kadar çok önemli ki kelimelerle anlatamam

bir online oyun için en kötü 5mbps internetiniz olması gerekir 3mbps malesef online oyun içinde yeterli değil ve bu oyunu oynarken kimse kullanmaması gerekir aksi taktirde yine ping sorunu olur anlık
  • Fazla söze gerek yok Kenya(43.) ve Türkiye(75.)'nin sırasına bakın yeter.

• Kenya bizden daha iyi, vay be

• quote:

quote:

Say desem ben dahil pek çok insan 75 ülke dahi sayamaz ama bu kadar ülke bizden daha iyi internet kullanıyor, birileri de çıkıp herkes bizi kıskanıyor diyor, bu çile ve yalan bombası ne zaman bitecek bilmiyorum ve bir an önce bitsin lütfen, bataklığa döndük, doğuya giden bir geminin içinde batıya ilerlemeye çalışıyoruz

ülken 80 milyon o da en az bizden önde olanların çogu 10 ile 40 milyon bile deil nufusu hiç bri teknolojik altyapısı düşünülmemiş bir memlekete altyapı oluşturmak kolay deil kenya örnegi verilyor sürekli nufusun kaçta kaçı internet alıyor o ülkede ? beğenmedigin iktidar sayesinden bügün genişbant kullanıyorsun sürekli bu iktidara çemkireceginize biraz da daha önce mağara devrinde yaşatanlara çemkirin

"iktidar sayesinden bügün genişbant kullanıyorsun"
    kafa güzel belli. 15 senede hiç bir şey yapmayacaklar mıydı? lafa bak... 15 sene önce fiber mi vardı. gören de superonline a destek vere vere fiber döşettiler sanacak

• Valla bir türkiye klasiği,internet hızı 4 ,5 mbit e kadar arttı ama son 5 yıldır böyle, şahsen 5 yıl önce evdeki Internet daha hızlıydı(16mbit) zamanla "yavaşlatıldı" şuan yurdun Internetinden bahsetmiyorum bile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız anlamadığım şey şu:Rererö ülkesinde 20liraya 100megabit rarara ülkesinde 40liraya 500megabit internet var bizimkiler çok yavaş diye bağıranlar yalan mı söylüyor yani? Yani o kadar ucuza internet var ama nedense gidip 15 20megabit alıyola insanlar o ülkelerde.İlginç

• Türk telekom 100 megabit üniversiteli kampanyasını kullanıyorum gayet memnunum aldığınız pakete göre hizmetiniz iyi yada kötüdür bana verilen hizmet 10 numara hiç bir sıkıntım yok türk telekomdan ötürü akk dolduktan sonra 24 megabite düşüyor hızım memnunum her şeyi türk telekoma ona buna bağlamayın aldığınız pakete göre konuşun ha ben 130 tl veriyorum aylık iyi giriyor ama değer tavsiye ederim üniversiteli öğrencilere bölgelerinde fiber varsa

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    türk telekomun başkanı sensin herhalde buram buram reklam kokuyor.
    ttnet ten memnun olan daha bir kişi bile tanımıyorum güya benimde internetim 24 megabit ama 10 megabit üstü hız alamıyorum.

yıllardır çeşitli illerde mecburiyetten türk telekom kullanmak zorunda kaldım ama 2 ay sonra taahhütüm bittiğinde türknet veya başka bir servis sağlayıcıya geçeceğim. eğer telekom özelleşmeseydi şu anda 100 mbit kotasız hızlarla internete giriyor olurduk çünkü kamu kurumları çok fazla kar amacı gütmüyor.
  • Bu tarz istatistikler ülke genelini kapsadığı için bu kadar düşük çıkması normal zira ülkenin doğusu farklı bir boyutta yaşıyor , şuan Turk-Net kullanıyorum "AKK" yok , 16 MBPS "ADSL"(16 a 16 alıyorum genel olarak).

Not : Turk-Net merak edenler aşağıdaki konuyu inceliyebilir.

https://forum.donanimhaber.com/turk-net-kota-akn-kalkti-resmi-konu--124834516

Not-2 : Fiyatı merak eden olursa aylık "59 TL".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 3 Haziran 2017; 15:59:18 >
  • quote:

quote:

Fazla nüfus bir problem ise neden nüfusu arttırmaya çalışıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

Normalde 24 mbit internetim var Mayıs'ta akk kalktıktan sonra internetim 10 mbit oldu. Kota dolduğunda yine 3mbit e düşüyor. Telekom'un işi gücü çakallık ben hala YouTube'dan akıcı video izleyemeyip lagsız oyun oynayamıyorum. İnşallah en kısa sürede batarlar biz de kurtuluruz. Her ay 70 lira verip adam gibi internet kullanamama zoruma gidiyor valla

turknete geç
  • Ne konuda ilerledik ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: irish

quote:

quote:

Fazla nüfus bir problem ise neden nüfusu arttırmaya çalışıyorlar?

yaş kaç ?

• Büyük ortadoğu projesi eş başkanına (cb) göndermek lazım listeyi. Okumaya vakti oluyormudur acb? Ortadoğu/afrika ülkesi yaptılar güzelim ülkeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: malifural

kenya önümüzde ya

%60 daha hızlı :) başka hangi ülkeler var merak ediyorum kaynağı göremedim resimlerde çamur gibi bi düzeltemediler şunu
  • Bizim Türk telekomu kim almıştı. Lübnanlı diyorlardı adam şimdi arabistanlı olmuş. Oger telekom.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Saudi_Oger

Şimdi bu adam arabistandan daha iyi olmamızı ister mi sizce? (+%44 değişim var seneye geçer) İstediği filtereyi koyup istediğini kayıt altına alamaz mı?

iletişimin önemi nedir? Başka bir ülke sizin iletişiminizi alıp yavaşlatıp sizi geri bırakabilir mi? Buda savaşın bir parçası sayılmaz mı?

Millete Türk telekomu özelleştiriyoruz diye referandum yapmıyorlar ama değil mi? ***

Gelecekten umudu olan var mı? Gss borcu olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 3 Haziran 2017; 19:14:14 >
  • Çok şükür ben TTNET den Turknet e geçtim ve internet hızım 3 kat arttı. TTNET o kadar kötü ki, 24 Mbit Turknet'in hızı 16 Mbit TTNET bağlantımdan upload ve download da tam 3 kat hızlı.
    3 kat derken de farazi konuşmuyorum. Tammmm tamına 3 katı.
    TTNET de 930 kb/sn ile indirme yapıyor, 0.65 kb/sn ile upload yapabiliyordum. Turknet de test yaptım.
    930 x 3 = 2.79 MB/sn yapar. Ben 2.80 ile download yapabiliyorum.
    0.65 in 3 katı ise 1.95 MB/sn yapar. Ben şu an tam 3 katı 1.96 ile yapabiliyorum. Ping de 48 den 12 ms ye düştü...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.