elimde su an +8 shard +8 md +8 chitin set bi tane +8 shel pauldron Judious belt priest pendant dex10 ve dex 9 yüzük küpelerde görev takısı
evet aklımda md ve sheli satıp bi tane 9 cleaver almak var kalan paraylada dual foverin almak var. ama bide diyorumki 8md kalsın sheli satıyım full takı diziyim yada shel kalsın 8 chitini satıp 1 yada 2 gb de ben ekliyim dual foverin alabilirm baya bi kararsız kaldım. Sizin fikirlerinizi almak istedim yorum yaparsanız sevinirim Şimdiden tesekkurler
not: 8 chitin set var 8 pauldron hariç yani elimde 2 tane pauldron var biri chitin biri shel
bnce shell pouldronu sat . hem daha cok para eder senın ıcın ıyı olur. dual foverın alma ıstersen antı def alabılırsen ondan al. takıları sonra da ayarlıyabılırsın . bır adet ske belt alabılırsen ıyı bır char olabılır bnce..
valla kardes antidef güzelde para yetmeyebilir işte bak şimdi bi alternatif daha doğdu satarım sheli para ekller bronz belt alırım hazır pazardayken judious satar gene foverinimi alırım bu iş uzıcak gibi geliyo ama hadi bakalım en son naparsam artık iyi olmasını umucaz
walla kardes sen bılırsın :) bn fıkrımı sundum sadece .. bb yanına bırde dd alırsın +6/+7 dd bıraz daha sansın artar yanı ..
dd var zaten usta
judicious ve pp den kurtulup ske ve wp al yoksa yatmaya bıkarsın.yuzukleri de sat,gorew yuzukleri cok daha ii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme