hb +11 reverse +9 shell setli warriorlar en büyük sorun PHASELIS.
hb+11 - shell +9 set olsa ne yazar itemleri dupe cz dahi çıkamıyorlar akara bence başlamak için en uygun server ..
KurtDonald katılıyorum sana akara'da oynuyor musun karussan we ardream değilsen sewe sewe kabul ederiz seni grubumuza :)
quote:
Orjinalden alıntı: 2kedipipimi7
KurtDonald katılıyorum sana akara'da oynuyor musun karussan we ardream değilsen sewe sewe kabul ederiz seni grubumuza :)
Maalesef ardream kardeş eğer olmasan katılmaktan zevk duyardım 1 priest 1 archer arkadaşım ile .
karussan we exp kasmayı sewiyorsan mesele yok okçu olmanda kötü değil bizim için koxp kullanmadığın sürece.Bana pm atabilirsin a2 de tkaılıyoruz genelde çünkü paramun brahman falan boş
quote:
Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinho
akarada oynanmaz söliyim
hb +11 reverse +9 shell setli warriorlar en büyük sorun PHASELIS.
akarada oynanmıycakta nerede oynancak gayet güzel bir server 3 ay oynadım gerçekten samimi dostlar edindim herkezbirbirine güveniyor bana charının şifresini verenler bile oldu arada gir kas die başka söze gerek varmı bilmiyorum
ayrıca hiçte öyle uçuk itemli char görmedim ya da bana denk gelmedi
sadece akarada olmuo o işler
ama genelde o işlerin olduğu diğer serverlarda +9-+10 itemli kişiler de oluyor :D
Bn Oyunu BIraktım Ama char kasmayı planlıyorum 0 dan eğer gerçekten çıkar yok ise dostluk var ise bende gelirim msn ekleyin konuşalım sertlek2007@hot....
msn gitti nedense açılsın eklicem
Bende GElebilirmiyim Nick : Rodolfo
Karus'm ama Suan
Kardeş yani cladna + bi sınır yok mu +55 veya +60 fln die
quote:
Orjinalden alıntı: erman123
Kardeş yani cladna + bi sınır yok mu +55 veya +60 fln die
perşembe den itibaren +60 olcak
quote:
Orjinalden alıntı: KéRéM
Bende GElebilirmiyim Nick : Rodolfo
Karus'm ama Suan
merak etme bizde karusuz sewe sewe beklerim seni
Sen 80 LvL değil miydin yoksa karıştırdım mı :)
Kardes a1 deysen Pm atarmısn :lajajaa
a2 deyim paramunda şuan k.bakma :(
78 warrior ve 74 priest im le geleyim şaka yapıyorum.. üzgünüm gelemem şu anda