Clanda oyundanda düzgün kişiliğe sahip insanlar var gün boyu sadece exp 60+ 60- olmak üzere 2 clan bulunacaktır 60+ coğunukla paramunda kasmaktadır 60- apostle olarak düşünüyoruz hiç exp party olmassa aryı sekilde kasmalara our anca kısa zamanda exp party kurulur Clana warior-asas-priest ve özelliklede archer bekleriz
Hâlâ klana adam alımı var mı? Varsa sıfırdan başlamayı düşünüyorum. Tabi sıfırdan başlayanları da klana alır mısınız onu da bilmiyorum. Fakat en kısa sürede yanıt bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
hayırlı olsun...iyi eğlenceler ii expler...
Clanı +60 yaptık ama bi -60 clan da olsa çok iyi olur siz apost da biz paramun da bizden fazlalıklar sıra bekleyenler işi olmayan falan size yardıma gelir :)
quote:
Orjinalden alıntı: 2kedipipimi7
Clanı +60 yaptık ama bi -60 clan da olsa çok iyi olur siz apost da biz paramun da bizden fazlalıklar sıra bekleyenler işi olmayan falan size yardıma gelir :)
Eğer -60 klan da olursa katılmak isterim.
Aslında olsa güzel olur Kuracak ilgilencek biir olsa süper olur bende ilgilencek adam arıyorum -60 clan için 63 oldum bu arada
Kemring Karusmusunz ?
UP GÜNCEL!!!
quote:
Orjinalden alıntı: BiLiK
Kemring Karusmusunz ?
evet karusuz
Uğur bugun 1 gb aldım 2 tane +7 chitin bastım su an 3 tane 7 chitin 2 tane 7 fp falan var bunlar beni bayrama kadar idare eder
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinho
akarada oynanmaz söliyim
hb +11 reverse +9 shell setli warriorlar en büyük sorun PHASELIS.
PHASELIS pathosta iken onlarla 1-1,5 yıl oynadık.Onlar gitti serverin tadıda gitti...
Onlar zaten büyük 2 clandı onlar gidince server boşaldı resmen.Suan pathosa gir AQUARIUM'dan başka adam gibi clan yok organize.
Yani PHASELIS in olması bence avantaj...
-60 CLanı kurabilirim diyen bi arkadaş war mı? barış sen kur mesela :P
Clana talep cok oldu 6-7 tane 61 lwl 63-65-67 var 1 tanede 70 lwl war 52 lwlın altında yok o da benim toleranslıyımama büyük bi hızla kasıyorum yetişcemBen dışında en düşük 61 lwl arkadaslarımız var D.N. : clana mage alımları yoktur exp için ideal charlar aranıyor
departure lütfen yalan bilgi wermeyelim
clanda 1 tane 73 lvl 4 tane 70 lvl we sonrası 68 den 61 e kadar gidiyor 1 tane istisna 52 lvl war :D
Yukarı
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinho
akarada oynanmaz söliyim
hb +11 reverse +9 shell setli warriorlar en büyük sorun PHASELIS.
cypherda hiç oynanmaz o zaman
Irk ne Human/Karus. Human ise arkadaşıma haber vereyim ben.
güncel clan g3 olursa bi tane daha +60 we 1 tanede -60 ally olcak