Şimdi Ara

Akarada ANdream durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akarada andreamda orc lar mı daha güçlü human mı hangisinde daha cok kişi var bilen arkadaşlardan yorum istiyorum pls

• Orc lar daha güçlü sanırım. Andreama hiç gitmeden 61 oldum. Hatta atross görevim bile duruyor. Ama duyduğuma göre orclar. Andream charı yapma ezik dururmuna düşersin
  • Adreamda ORclar
  • Su an orclar olabilir ama TheLast olarak karar verdik yan charlarımızı Açıyoruz 59 yapıp Ardream yapıcaz yani benim rogue deki uniqlerle silahlarla ardreamda oynayacagız toplam 10 kişi kasıyoruz acaba dengeyi degiştirebilecekmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KéRéM

Su an orclar olabilir ama TheLast olarak karar verdik yan charlarımızı Açıyoruz 59 yapıp Ardream yapıcaz yani benim rogue deki uniqlerle silahlarla ardreamda oynayacagız toplam 10 kişi kasıyoruz acaba dengeyi degiştirebilecekmiyiz

Zor gibi :P şaka bir yana orclar güçlüydü orclar insana dönmeye başladı . şu anda bir denge var hiç bir taraf güçlü değil.
    Bu arada kendi clanımı kurdum LiveTogetherDieAlone pm atsın gelmek isteyenler orcum 12k + np si olsun lütfen :)
  • ardreamda herkes eziq2 kişi dalan alıyor işte fazla bir fark yok
  • speed bug kullanıyolar adam spıke vurup kacıyo gene gelıyo (gece 12 cıvarı gm olmadıgı saatlerde

kayanın ıcıne gırıp mageler arkadaslarını cekıyolar ve ordan gecenlerı kesıyolar

lag cok dc de premium varken cogu zaman 1 e gıremıyosun

Orclar daha cok ama humanlarda cok saglam adam var

Humanlarin priestlerinde debuf cok ve takım oyunu var

orcların prıestlerı genelde buf verıp townda oturuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 28 Ocak 2008; 20:26:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaıada 70 lvl char
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

speed bug kullanıyolar adam spıke vurup kacıyo gene gelıyo (gece 12 cıvarı gm olmadıgı saatlerde

kayanın ıcıne gırıp mageler arkadaslarını cekıyolar ve ordan gecenlerı kesıyolar

lag cok dc de premium varken cogu zaman 1 e gıremıyosun

Orclar daha cok ama humanlarda cok saglam adam var

Humanlarin priestlerinde debuf cok ve takım oyunu var

orcların prıestlerı genelde buf verıp townda oturuyo

her serverda olduğu gibi speed hack hep humanlarda var.%90u koxper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.