Şimdi Ara

akarada bakin nasil kasiyoruz ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 16 Şubat 2008; 3:17:01 >

• Aferim size.
  • AFERİM
  • kiskandiniz demi

canim sıkıldı geyik olsun diye actim
    yoksa baska bir amacim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 16 Şubat 2008; 4:00:47 >
  • İşte oyunu bu yüzden bıraktım..
  • İnsanların artık yüzü kızarmıyor
  • Topunuza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sizin gibi kendini bilmezler yüzüne server ... oluo allahınızdan bulun emek hırsızları gelip geleceğiniz en üst noktada pm den vs yaz yer zaman söyle(Bonzo4rph)
  • 1524 koxp varmı ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paysage -- 16 Şubat 2008; 10:53:37 >
  • KOXP oldugunu nerden anladiniz ??
  • !! Koxper degil arkadas kendisi programci.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

!! Koxper degil arkadas kendisi programci.

• iyi bi halt işliyomuş gibi birde resim koymuşsun
  • çift ko açtmış 2 ko yu kurmuş dts lere beyler abartmıyorum bunlar gibi belkide 100 tane clan var akarada hepsi koxper clanı ama dikaktimi çekti koxperların elindeki silahlar genelde helenid +7 oluyo yada +7 ib filan oluyo şaşaırdım birde genelde lwl 62 + lar koxper 70lwl koxper gördüm blood don oturmuş tek birde priest almış kesior böyleleri kol gibi kaynıyor akarada akara koxper memleketi oldu birde GM nedense görmemezlikten geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpachino-tr -- 16 Şubat 2008; 11:25:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

çift ko açtmış 2 ko yu kurmuş dts lere beyler abartmıyorum bunlar gibi belkide 100 tane clan var akarada hepsi koxper clanı ama dikaktimi çekti koxperların elindeki silahlar genelde helenid +7 oluyo yada +7 ib filan oluyo şaşaırdım birde genelde lwl 62 + lar koxper 70lwl koxper gördüm blood don oturmuş tek birde priest almış kesior böyleleri kol gibi kaynıyor akarada akara koxper memleketi oldu birde GM nedense görmemezlikten geliyor

kardesim o koxper degil diyoruz. Programci o programci. Bir programciya koxper demek hakarettir.

• quote:

quote:

çift ko açtmış 2 ko yu kurmuş dts lere beyler abartmıyorum bunlar gibi belkide 100 tane clan var akarada hepsi koxper clanı ama dikaktimi çekti koxperların elindeki silahlar genelde helenid +7 oluyo yada +7 ib filan oluyo şaşaırdım birde genelde lwl 62 + lar koxper 70lwl koxper gördüm blood don oturmuş tek birde priest almış kesior böyleleri kol gibi kaynıyor akarada akara koxper memleketi oldu birde GM nedense görmemezlikten geliyor

kardesim o koxper degil diyoruz. Programci o programci. Bir programciya koxper demek hakarettir.

kardeşim boş boş programcı diye konuşma programcı olabilir ama o koxper koyduğu ss in masaüstünde ne var öyle heaven rar hali skill barına bak birde workstation dan 2 ko açmış bilgisayarının özellikleri iyi herhalde nasıl koxp olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpachino-tr -- 16 Şubat 2008; 11:33:01 >

• quote:

quote:

quote:

kardeşim boş boş programcı diye konuşma programcı olabilir ama o koxper koyduğu ss in masaüstünde ne var öyle heaven rar hali skill barına bak birde workstation dan 2 ko açmış bilgisayarının özellikleri iyi herhalde nasıl koxp olmasın

O koxpa programcilik diyor. Biz de oyle takiliyoruz ona.

http://forum.donanimhaber.com/m_20709237/mpage_1/key_//tm.htm#20709237

http://forum.donanimhaber.com/m_20630232/mpage_1/key_//tm.htm#20630232

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 16 Şubat 2008; 11:36:33 >

• bn bu adamı ccözemedim biri acıklasın koxp u kendi kurmuyormu ne yani
  • geyik hat safhada

hakarete varmadan konusalim lutfen

2. client da merchant aciyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 16 Şubat 2008; 12:56:55 >
  • Adam Çözmüş İşi Aferim Doru Yoldasın !!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.