Şimdi Ara

AKarada Karus KAsanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Server Kapandı Biraz Muhabbet edelim dedim.Akarada takılıcak Bir grup bir clan veya bir arkadaş arıyorum.beni arasına alıcak var mı ? Beni bilen biliyor Dh de bircok char ortaklıgım oldu girakon yeni acıldıgı zamanlar 66 leel priest ile ortaklıgım olmuştu sıkıldım bırakdım 1 itemine dahi dokunmadım şimdide akara gectim biraz dh dedki arkadaslarımdan ortam yapayımdedim.Adım cLNBOOOOOOOOOOOOOOO (15 tane O war :)) ) Ncs BAsıcam Yakında Akarada Takılcak Grup arıyrum Dh deki arkadaslarım umarım yardım eder LeveL 55 12k np asasian.

Şimdiden teşekkürler.

• umarım bulursun yardım edicek birisi
  • Benim Nick Beramus...Res Geldikten Sonra Karus Olmayı Planlıyorum Karuslar Nasıl Güzel kasılıyor mu Pk nasıl oluyor Az bilgi verin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: KéRéM

Benim Nick Beramus...Res Geldikten Sonra Karus Olmayı Planlıyorum Karuslar Nasıl Güzel kasılıyor mu Pk nasıl oluyor Az bilgi verin lütfen

exp slotları full koxpcu yok Karuslarda Pek koxp olmaz warsa skelton knightların meydanda felan war Aposlar FuLL Dolu Ardreamda Eziyiruz Cogunlukla İtemli Karus Pek Yok Ancak Elmoradları Genede Eziyoruz Biraz.Exp slotları dedigim Gibi deru apos Full DOlu ama Sıra bekliyorsun 5 6 dk sonra bosalıyor genellikle a2 exp a1 pazar yeri olmuş .
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoKoxpxD

quote:

Benim Nick Beramus...Res Geldikten Sonra Karus Olmayı Planlıyorum Karuslar Nasıl Güzel kasılıyor mu Pk nasıl oluyor Az bilgi verin lütfen

exp slotları full koxpcu yok Karuslarda Pek koxp olmaz warsa skelton knightların meydanda felan war Aposlar FuLL Dolu Ardreamda Eziyiruz Cogunlukla İtemli Karus Pek Yok Ancak Elmoradları Genede Eziyoruz Biraz.Exp slotları dedigim Gibi deru apos Full DOlu ama Sıra bekliyorsun 5 6 dk sonra bosalıyor genellikle a2 exp a1 pazar yeri olmuş .

Kardeş eyvallah sağol ama bana eslant ve cz lazım lvl 65

• quote:

quote:

quote:

Eslanta Arkadasın Charla gittim mageler revendan cıkmıor jop ney brahmanlar felan full sanki oyun yeni acılmıs gibi deli apos kasıor milet Lfc de

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eslanta Arkadasın Charla gittim mageler revendan cıkmıor jop ney brahmanlar felan full sanki oyun yeni acılmıs gibi deli apos kasıor milet Lfc de

65 lvl asassain'm StayAlive Clanındaydım bakalım res gelsin...Karus olurum

• bende Bir grup bulsam birlikte Takılırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VictoryAssasian -- 12 Aralık 2007; 1:47:21 >
  • Upidi Uppp!!!
  • özenti

ara bulursun
  • Böyle bir arkadaşla kastım ben zamanında akarada 66-dan 67e adam ilk gunlerde sadece exp party istedi rogue diye alıyordum bunu sonra para istemeye başladı vermedim biraz zaman sonra bali item ver dedi vermedim sonra küfür etti gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.