Şimdi Ara

Akarada Satılık 68 %50 Human asas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    nation : Human
    LvL : 68 %50 Master
    İtem : +7 chitin set +8 dual cleaver
    İL : Ankara
    Fiyat : 150 Ytl
    Np : 16k :)

Arkadaşlar, karakter server acıldıgından bu yana benim tek başıma kastım her türlü bilgisi bende mevcut ilgilenenler serocco06@hotmail.com mail adresim msn e eklerseniz iletişim kurabiliriz.

• Hayırlı Satıslar Guzel Char Fiyatta Uygun
  • Okuyanlar uplarsa sevinirim arkadaşlar günceldir... :D
  • Akarada Charlar Neden Ucuz Anlamış Değilim Ne Saçma Yukarıdaki Serverlerda Ucuz Olacağına Aşağı İndikce Ucuzluyor Sanki
  • Yeni ve oturmamıs serverlar bu aralar pek tercih edilmiyor opal sapphire crystal dropu tam olarak fixlenmedigi icin cogu kisi master yada skillerini acamıyor buyüzden üstlerdeki oturmus serverlar car alımlarında daha çok tercih ediliyor
  • Yalnız bu char master :P ucuz olmasının sebebi de şu platinium almadan artık kasmak cok zor zaten kasmaya devam edecek olsam 50 ytl de plat a verecem ve daha da devamı gelecek o harcamalarımı da yapmamış oluyorum yani onu da kar sayabiliriz ;) :P.. Neyse zaten bir kac gün daha satamassam kasmaya devam edecem sanırım Bu charı almak isteyen arkadaş olursa kesinlikle sonradan bişey olur die korkmasına gerek yok her türlü güvenceyi gerekli kodları vericem....
  • izmire qelebilirsen yada izmirden arkada$ın varsa alayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Arkadaşlar char satıldı saolun ilginiz için acelem vardı 100 ytl ye verdim ;). alan arkadaşa hayırlı olsun gül gibi char :P
  • istteyim arkadaş vey tanıdık varsa alayım ekle ferhat_sener_bjk@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.