Şimdi Ara

AKARADAN DA BİR 82 :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: @WP VOLK@N

oncelikle hayirlisi olsun.

kospla bende 82 olurum ne war

qooqoo 83

a2 ds slotlarında yakalarım ben seni merak etme % kaç oldun ben %25

• oo murat abi tebrikLer.
    akara'nın altini üstüne getirmeye devam haaa ?
  • Exp için kospu herkese tavsiye ederim ama cz gibi yerler olsun bir oyuncuya karşı kullanılmasını hiç onaylamam, tahammül edemem. Çok iyi yapmışsın dostum kosp gibisi yok (Ben msn kosp yapıyorum genelde gerçeğini kullanmayı hiç düşünmedim, bu bile harika geliyor bana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 12 Kasım 2008; 21:03:44 >
  • 83 lvl oluunca emek harcamadan yada daha uygun deyim ile oyundan keyif alamadıkca eline gecen ne olcak?hile sokup oyuna burda güzel bir işmiş gibi açıklama bari.
  • Biz 50 lvl olamadan ban yiyoruz millet 83 oluyor full koxpla adaletini seveyim k2
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Biz 50 lvl olamadan ban yiyoruz millet 83 oluyor full koxpla adaletini seveyim k2

Şans güler inş. Bende sarıyorum kosp a yeter artık.
  • clanındaki bir çok kişiyle birlikte banlandı bu char
  • Aheahehaheh GG.
  • bannlandımı bu :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

clanındaki bir çok kişiyle birlikte banlandı bu char

Esahtanmı :)) Geçmıs olsun
  • üzüldüm diyemicem ama sevinemedim geçmiş olsun
  • evet banlandım ama geri açtırdım hem de 999 banlanmıştım yeni nick KediyeKafaTutanMouse anlayacağınız paranın açamayacağı kapı yoktur girin kingofknight bakın görmek isteyen varsa a1 de yim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeseRtEagle™ -- 23 Kasım 2008; 12:28:00 >
  • http://www.kingofknight.com/playerinfo.php?server=Akara&name=KediyeKafaTutanMouse

http://www.kingofknight.com/playerinfo.php?server=Akara&name=Ovia

Bana pek açılmış gibi gelmedi. Daha çok başka karaktere ncs atılmış gibi. Valkyrie'ler yok pet yok vs. pek aynı karaktermiş gibi durmuyor.

• hem biri orc diğeri human
  • farkındaysan orda siyahmurat var chara kaç kere ncs basıldı ama o char orda hala akarada 2 tane 82 lwl priest var bir By0zgr = Diğeri KefiyeKafaTutanMouse (Ovia) bundan başka 82 lwl priest yoktur . ncs basıldıktan sonra eski isimler hala orda gözükmektedir. şuan charımda %45 exp görevlerini yapmadım daha onlarla 55 falan olur. ve orda kalkan falan gözükmemiş demişsin itemler falan. yüzük bastığım için daha bütün itemlerimi aktarmadım. haa inanmıyosan antalyada iş yerime gelirsin gösteririm banlandımı banlanmadımı. yüzük basarken valkryler geçmez biliyosundur umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseRtEagle™

farkındaysan orda siyahmurat var chara kaç kere ncs basıldı ama o char orda hala akarada 2 tane 82 lwl priest var bir By0zgr = Diğeri KefiyeKafaTutanMouse (Ovia) bundan başka 82 lwl priest yoktur . ncs basıldıktan sonra eski isimler hala orda gözükmektedir. şuan charımda %45 exp görevlerini yapmadım daha onlarla 55 falan olur. ve orda kalkan falan gözükmemiş demişsin itemler falan. yüzük bastığım için daha bütün itemlerimi aktarmadım. haa inanmıyosan antalyada iş yerime gelirsin gösteririm banlandımı banlanmadımı. yüzük basarken valkryler geçmez biliyosundur umarım

antalyaya gelmesine ne gerek var KediyeKafaTutanMouse a girip DH ye selamlar diye bi ss yeter ben kendim için istemiyorum açıklaman benim için tatmin ediciydi.

• NCS bastıktan sonra sitede eski nickinde kaldığını bende biliyorum. Sadece aralarındaki farklara bakılsın diye koydum. Ovia'da kareli nazi gözükmüyor ama öteki karakterde kareli nazi var. Neyse açıldıysa ne mutlu sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

NCS bastıktan sonra sitede eski nickinde kaldığını bende biliyorum. Sadece aralarındaki farklara bakılsın diye koydum. Ovia'da kareli nazi gözükmüyor ama öteki karakterde kareli nazi var. Neyse açıldıysa ne mutlu sana.

oviada kareli s vardı clandan çıkınca gelen np ile naziye yükseldi.
  • wayh beaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.