Şimdi Ara

Akaraya Presiz Girilirmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ıd pass yazıp login olup denemeye üşendinde foruma boş topic açmaya üşenmedin ALLAH'ım sabır ver ya
    diğer topictede boşuna demedim oyun paralı olsunda kurtulalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 31 Aralık 2007; 21:16:01 >
  • Lan Neden Polemik yaratıon Pre çekcez girmior oyuna ben napım soruoz insan gibi 1 saatir deniom girmior eğer girmiosa söleyinde girelim burda çürümüyelim saten son 1 saat kafasını bzma adamın !!!
    Ayrıca Post kascaksan Konu Dışına Msj Atma Boşa zamanı kaybedion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuriAbi -- 31 Aralık 2007; 21:23:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAbi

Lan Neden Polemik yaratıon Pre çekcez girmior oyuna ben napım soruoz insan gibi 1 saatir deniom girmior eğer girmiosa söleyinde girelim burda çürümüyelim saten son 1 saat kafasını bzma adamın !!!

1-Kimin Post Kasıp Kasmayacağı Belli

2-Adam Doğru Söylemiş Herşeye Topic açılıyor Artık Forumda Çok Karıştı

3-Akara 1 e Preli Bile Almıyor Sen Düşün
  • quote:

Lan Neden Polemik yaratıon Pre çekcez girmior oyuna ben napım soruoz insan gibi 1 saatir deniom girmior eğer girmiosa söleyinde girelim burda çürümüyelim saten son 1 saat kafasını bzma adamın !!!

1.'si enes doğru söylüyor
    2. forum içinde adam gibi konuş
    3. enes kardeşim post için saçma sapan mesaj atacak birisi değil

gerçekten de madem id ve pass yazmaya üşeniyorsun da buna nasil üşenmiyorsun anlamıyorum
  • Siz Türkçeden Anlamıormusunz ?
    İnsan gibi Bi soru Sorduk allaaalla adam gibi konusmayı senden mi ögrencem p0ke
  • forum bilgi paylaşımı içindir ayak işleri yaptırmak için değil
    msn den arkadaşının birine söyle o denesin senin tek yapcağın ıd pass yazıp akarayı denemek bunu üşeniyorsun ama forumu meşgul etmeye üşenmiyorsun
    forum modlarına sor bakayım 3aydır 30 post bile artmamıştır ıd'm post derdim yok şükür varsa söyle benden sana bi 1000 post aktaralım sorun değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Usko açıkken pvp oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Siz Türkçeden Anlamıormusunz ?

kimle nasıl konuştuğuna dikkat et ve Türkçe'mizi yozlaştırma
    poke = ? burdan senin nasıl bir zihniyet olduğun anlaşılıyor
  • quote:

Bak Arkadaşım Hala Yanlış Kelimeler Kullanıyorsun Ben Söyledim Sana Uzatmanın Anlamı Yoq Presi Girmek İmkansız
  • ULAN NE ADAMSINIZ YA
    quote:

Orjinalden alıntı: OminousHeart

quote:

kimle nasıl konuştuğuna dikkat et ve Türkçe'mizi yozlaştırma
    poke = ? burdan senin nasıl bir zihniyet olduğun anlaşılıyor
  • kendini tatmin etmek istiyosan yalancıktan haklı olduğunu söyleyem söylüyorumda
    nuri abi sen haklısın biz haksısız affetmen sana kalmış bizi
  • biz pre ile giremiyoruz sen ne diyon ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

biz pre ile giremiyoruz sen ne diyon ya

bende giremedim Akara 1 e
    sinir oldum bıraktım
    lvl 59 orc ZorLuBeY
    item yok ama gene 3 k np olmustu
    Logosta kasıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 31 Aralık 2007; 22:23:39 >
  • OFFF İLLA PRESIZ GIRMEK ISTIOSAN GECE 2:00 DE OTUR SABAHA KADAR OYNA ALLA ALLA HİÇMİ AKLINA GELMIOR
  • gece girersin illa birisine
  • border defence war, savas zamanlari ve pazar günleri prelileri dahi almiyor akara1 serveri.

server2 ve server3 e de ancak gece saat 1-2 den sonra girersin oda ugrastiriyor.
  • akaraya pres lılerı ble almıyor su post olayını acmayın eger burda post onemlı olsaydı ben de buranın uyesıyım suan post rekoru kırmıstım eger bır fikir ıstıyorsan onları sadece okumak duser kardesım sana
  • yeni server açılana kadar akara böle artık almayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.