< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Akaryakıt firmaları Adblue fiyat farkı neden uçurum? (2. sayfa)
-
-
az kullanıyorum. Şubat 2019 da 34788 km de imiş, Kasım 2019da 54700. O arada o kadar km yaptığını düşünmemiştim açıkçası. Kasım 2019da doldurdu diyelim bu durumda, şu an 66200. Kasım 2019dan beri dolmadığı kesin.
Benimki de o civardadır sanırım a4 b9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 22 Ekim 2022; 1:44:20 > -
Araba istiyor da arkadaşta zaten adblue isteyen arabaları almayın demiş. Bence de çok saçma benzini ayrı dert adblue ayrı dert. Tam bir saçmalık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 senedir kullanıyorum en ufak bi dert yaratmadı bana. Fabrikasyon hatalı sorunlu üretimleri bilmem ama benim audimde en ufak sorun çıkarmadı. Sadece bi keresinde ustanın yanlış yönlendirmesiyle arızalı "zannettik" ama değilmiş meğerse ben sonradan fark ettim çözdüm olayı. 2 senedir doldurup geçtim 4-5 defa yanlış hatırlamıyorsam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantisi bitsin ilk iptal edeceğim şeylerden birisi bu adblue sacmaligi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalı paket ürünleri kullanmanız daha uygun olur. Çünkü geçen yağ değişimine gittiğim shell bayisinde üretim tarihi ile son kullanma tarihi arası 1 yıl süre vardı addblue paketlerinde.
-
troll bir soru ama cevaplamaya çalışayım adblue deki üre %32 fala oranı , normal idrar üresi ise %2-3 yani 10 lt adblue 100 lt inda idrarı ile aynı, ayrıca idrarda sadece üre yok, elektrolitler, fosfat, ürik asit, kreatininler, az da olsa bazı proteinler bulunur
-
Merhaba
Bursa’da adblue üreten bir firmada çalışıyorum. Çalıştığım firma birçok akaryakıt istasyonuna, lojistik firmalarına, şantiyelere dökme ve bidon ile adblue vermektedir. Dökme adblue ve bidon aynı tanklardan doldurulmaktadır.
Özetle akaryakıt istasyonlarında bulunan dökme adblue alabilirsiniz.
Ağır vasıtalar dökme adblue alıyor ve Volvo, Scania, Ford gibi araçların adblue sistemleri birçok binek aracınkinden daha hassas.
Bursa’da bulunanlara da yardımcı olabilirim.
Saygılar
Uygun koşullarda saklanan adblue nun raf ömrü 2 yıldır.
Ağır vasıtaların yoğun olduğu istasyonlardan dökme adblue alabilirsiniz. Büyük akaryakıt firmaları ürün maliyetine afaki karlar koyarak satıyorlar.
konu hortlamis madem bu mesaja da bir guncelleme yapalim.
eylul 2024te 68200de sattim. bu surecte yine adblue almadim.
yani en son 5 yasinda adblue vardi depoda. rekordur herhalde.
-
Üreticisi 1 yıl yazmış ama sen 2 yıl diyorsan öyledir tamam. Senden iyi bilecek halleri yok sonuçta.
-
arkadaşlar adblue denen sıvı deterjanlı bir sudur. aracın motorunun sağlıklı çalışmasıyla bir ilgisi yoktur. benzin yandıktan sonra çıkan gazların üzerine püskürtülür. yani gidin en ucuz nereden bulursanız oradan alın. aa shell'in adblue'su çok kaliteliymiş gibi şehir efsanelerine sakın inanıp kazıklanmayın. hatta ben olsam adblue'u iptal ettirirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 21 Kasım 2024; 11:25:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X