Biz de 2 adet aldık, birinin kartı geldi ama diğeri gelmedi, online olarak benzin ödemesi yapabileceğimiz bir yer var mı iade veren, diğer kart ay sonuna kadar gelmezse hakkımızı kullanamamış olacağız yoksa :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktufan -- 19 Ocak 2025; 21:48:15 > |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (139. sayfa)
-
-
Maalesef böyle bir imkan yok bildiğim kadarıyla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Aytemiz uygulamasından akaryakıt ödemesini yapabiliyorsunuz. Paycelle parolapara kartı ekleyin, aytemizin uygulamasını indirip paycell ile ödeme seçeneğinden eklediğiniz kartı seçip cüzdana para yükleyin. Bugün yaptım iadem geldi, gelmezse desteğe yazın.
Paycell üyeliği de mi olması gerekiyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam paycelle parolapara kartını ekliyoruz gerekiyor o yüzden. Kredi kartı ile yükleme bölümünden kartı banka kartı olarak gördüğü için işlem yapılamıyor.
-
Bu şekilde yapıldığında paycelde iade gelir parolaparadan neden iade gelsinki parolaparadan paycele ödeme yapıldığında neden cashback verirki hangi kampanya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parolapara mh MCC kodu uygun dedi, önemli nokta burası zaten. İşlem de aytemiz paycell olarak görünüyor.
Gördüm kadarıyla Aytemiz %3 indirim veriyor uygulama üzerinden bin TL'lik yakıt alsak 700 TL gibi bir rakam ödemiş olacağım sanırım çok avantajlı gerçekten bilgilendirme için tşk ederim ✋
Bunun farklı versiyonu da Ziraat kredi kartı ile hepsi pay ödenir Hepsiburada üzerinden oradan 250 bankkartlira gelir ziraatten %3 de Aytemiz uygulaması yakıt kartı alınır kombo olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 20 Ocak 2025; 0:19:38 >
Ne kadar iade geliyor hocam
1000in yuzde 3 u nasil 300 tl😂
Payceel ve paparola ile birlikte ekstra %3 de uygulama kulllaniminina veriyor toplamda o civarda %30 sanırım oluyor
Hocam paycellin 750/100 akaryakıt kampanyasını diyorsanız onunla birleştiremiyorsunuz. Paycellin kendi sanal kartını kullanmak gerekiyor o kampanyada.
750/150 geldi aytemiz cüzdana yüklemede. Belki direkt ödemede %3 indirim kullanılıyordur bilmiyorum.
Ben şöyle anladım parolapara dan paycele oradan aytemize yapılıyor diye düşündüm bilmiyorum
Yok hocam paycelle herhangi bir yükleme yapılmadan ödeme yapılmış oluyor
Kardeş ben paycelle bu parolaparanın sanal kartını ekleyemiyorum
Ekledim, nasıl oldu, Aytemiz uygulamasından ekleme yapılabiliyor paycelle, sanki paycell kartı gibi olmuş oluyor yani parolapara sanal kartı.
31.01.2025 Cuma gününden geçerli olmak üzere; Motorin grubunda 95 krş fiyat indirimi beklenmektedir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X