< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 9 Aralık 2023; 14:7:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU]
-
-
fırsat hikaye...zamları burdan takip ederiz artık.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu için teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. 🙃
Vay be üzüldüm şahsen. Yakıtın fırsat konusu olacağı hiç aklımıza gelmezdi :/
-
Her gün bir sonraki gün için bir fırsat...
çüşşşş
-
Ucuz diye adı sanı duyulmamış firmalara yönelmeyin kar edeyim derken enjektörlerden zarar edersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir japonun 50 litrelik depoyu 4 saatlik çalışma süresi ile doldurduğunu biliyor muydunuz.
-
Mazota 1.93 tl zam. Bu akşamdan geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 7 Haziran 2022; 9:51:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 yıldır lpg li araçlarıma devam ,fark gittikce açılıyor ettigimiz kar araç parasını geçti.
-
bunun fırsatlık durumu pek yok fakat banka kampanyalarını konuya toplarsanız belki daha iyi bir konu olabilir.
maximum kartın her 200liralık akaryakıta 10 TL toplamda 100 tl puan kampanyası mevcut haziran ayında
-
aslında ekmekten pahalı olamaz ama algı olayları yüzünden ekmeğe zam yaptırmıyorlar. yoksa 5 tl bile şuan ekmek için iyi fiyat. Az yakan bir dizel arabam var . bu geceden itibaren 1.5 tl / km olacak. bu gece 1.93 tl zam var
-
Ziraat AYIN SEKTÖRÜ bu ay AKARYAKIT. %5 puan veriyor. Max 40tl
-
Bankalar kampanyaları artırsa bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
fırsat hikaye...zamları burdan takip ederiz artık. |
ya yazıklar olsun diyorum brent varili 85dolara kadar geriledi adamlar bizimle dalga geçer gibi halen 1.14 indirim diyor zammı aynı gece hemen verirken indirimi iki gün sonrasına veriyor abi biz neden koyun gibiyiz neden sesimiz yok. bu kervan böyle nereye kadar gidecek |
Heee var o zamazingolardan hala. Hatta Türkiye'deki orduları da komutanlar yönetiyor İçişleri Bakanlığını işin başındaki bakan yönetiyor Milli Eğitim Bakanlığı'nı falan hep atanan kişi yönetiyor değil mi? Yoksa neden Cumhurbaşkanımızı talimatıyla diye söze başlasınlar ama? Döviz borsası da var ama nedense Dolar'a sürekli bir baskı var ne iş? Siz petrol borsasının bu fiyatlara doğrudan etki ettiğini ve birilerinin buna müdahale etmediğini düşüyorsanız, elimde çok ucuz köprü ve baraj var. Kupon arazi de var elimde, size ucuz yollu satabilirim isterseniz? Çakmak şeklinde külçe altında var bende, 24 ayar saf altın, yarı fiyatından veririm. Bu arada o petrol borsası nasıl bir borsa ki, brent düşünce haftalarca uykuya dalıyor da indirim yapmıyor ama brent bir kuruş yükselse, akşamına zam haberi geliyor? |
9k çok fazla. Banka kampanyalarında zaten çok rahat yüzde 10dan fazla kar elde ediliyor. Daha da indirim yapman gerekiyor
|
Agalar şu konuyu gereksiz yukarı taşımayın kalp var bende tansiyonum yükseliyor
|
Şu pahalılıkta bile, hâla birileri ağır çmarlık yapıyorsa,yüzde 100 ya menfaati vardır yada aklı eksiktir..niye tartışıyosunuz ki hâlâ? Allah bunları perperişan etsin, şu mübarek cuma hürmetine..
|
Vay arkadaş… nasıl alıştıysak zam haberine. Ben rakamları görünce zam zannettim ve dün depoyu doldurdum. Az önce başka sitede indirim haberi görünce tekrar dönüp baktım mesajınıza😅 |
Güya aklı sıra dalga geçiyor farkındayım ama eğlensin biraz. Bu bilgileri program üzerinden tutanlar bile var. İleriye yönelik bir sürü fikir verebilir ve ilerde kullanılabilir. Paylaştığım tablo kullanıcı bazlı benzin fiyatının nereden nereye geldiğini göstermek için ekledim. |
07.12.2023 Perşembe gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 1,30 TL İNDİRİM beklenmektedir. |
Benzer içerikler
- disney 3 ay 45 tl
- a101 akvaryum bileti
- hepsiburada premium worldcard
- migros yemek 150 tl indirim kodu
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X