< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Kim demis yok diye :) motorine bu gece 2.60tl zam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
jazz günlük 5-6 km hafta içi
-
aracı aldıktan sonra ilk birkaç yıl yakıt fişlerini dahi saklardım
baktım oalcak gibi değil bıraktım sonra :D
-
avrupalı 2 € ya alıyor mazotu, bizim neyimiz eksik?
-
mazota zam geliyor. sıcak fırsatçılar depoyu fullese ne , fullemese ne. bugünün zammı yarının zammından daha az mı korkutucu? bunun adı kıyamettir. bir sınırı olsa amenna. sınır yok. ama doalrı iki kat yapan inadın oyu halen % 30, kararsızların oranı en az % 20. hak ettiğini yaşayanlar bir yana, hak etmedikleri halde bu eziyeti yaşamak zorunda kalan ülkenin yarısı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mahalle kabadayısı gibi ülke yönetiyor
kayıt olup herşey tamam olduktan sonra kredi kartı ile ödeme gönderiyorsunuz. uygulamada yüklemenize karşılık bir kod veriliyor. o kodu pompacıya söylediğinizde otomatik olarak %3 yakıt fiyatı düşüyor.. sonrası depo doldurmaya kalıyor.
-
Enerji Petrol Gaz İstasyonları Sendikası (EGPİS) tarafından yapılan açıklamada, "Bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur. Yarın için ise bugün piyasalarda oluşacak değerler belirleyici olacaktır" denilerek söz konusu iddia yalanlandı.
-
Gelmeyecek dediler geldi
Gerçekten geldi mi böyle saçmalık olur mu göz göre göre yalan mu söylendi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geldigi falan yok. Bp , Opet ve aytemiz sitesine baktim fiyatlar ayni
Milleti yanıltma. Gelmedi şuanquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geleceği yönünde bilgi geldi. Sürekli bir gelip gelmeme durumu var, yapacak bir şey yok. Üslubunuza da dikkat ediniz.
@mobilradar Epgis gelmicegini söyledi. Neye istinaden yazdınız peki ? Açıklayınız
evde sigara içki yapanlar varda mazot yapanlar yok mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet benimde başıma gelmişti. bende sigortayı çıkarttım taktım düzeldi. yakıt alırken kontağı kapatın ve çıkarttın yerinden yoksa sapıtıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X