Şimdi Ara

Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: VADev Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
375
Favori
475.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tek seferde 1000TL akaryakıt alımına şeklinde görünüyor bu alımı yaptıysanız zaten world uygulaması üzerinde tik işareti çıkıyor . Bu arada boş depo 50Lt 2 düş yakıt var 40Lt alsa tam dolum yapsam yine 1000TL olmuyor 50Lt kapasiteli binek araçlar için değil sanırım bu kampanya :) (Benzin)

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 4 Eylül 2022; 13:41:11 >
  • zam indirim geçiş ve beklentilerini benzinlitrenin twitter adresinden takip ediyorum ben uygulamasında da ayarlar/bildirim sekmesinde var ama uygulama her girişte konum izni istiyor çok kullanışlı değil yani twitter daha kolay geliyor.

https://mobile.twitter.com/benzinlitre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt

saçma olmuş tek seferde benim araç dolmuyorki 45 lt kapasitesi var hadi diyelim benzİn 20 tl olsa ve araç deposu tamamen boş olsa 900 tl yapıyor

dediğiniz gibi depo kapasitesi fazla mazotlu araçlara yapılmış bir kampanya olmuş bu durum Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] 

• barakuda1 kullanıcısına yanıt

26-27TL benzin almışlığım var sesimi çıkartamıyorum korkudan şak pardon ÇAT diye zam yaparlar diye. Yakıt kampanyasını bekliyorum bende chipping 2 aydır iyice cimrileştir 300x3 45TL veriyor sürekli opet kullandığım için bekliyorum world ekstra bir kampanya yaparsa ondan faydalanalım bari.

• Arkadaşlar banka - akaryakıt kampanyalarının olduğu başka bir konu var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    hocam o senle alakalı. ayarlar> uygulamalar > benzinlitre> izinler kısmından, lokasyon için devamlıyı seç, her seferinde 'yi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konum izni vermek istemediğim için devamlı açık değil zaten hatta her uygulamada konum dosya vs... izinleri direk kapalı, niye dandik bir uygulama bana konum yada diğer izinleri zorunlu kılıyor onu da çözemedim orada manuel adres girme kısmı var arzu eden açar konumu ama konum açmadan uygulama da açılmıyor artık eskiden böyle değildi.

• bir iniyor bir çıkıyor. bence kendileri de ne yaptıklarını bilmiyorlar. iyice kontrolden cıktı.

• "OPEC+ ülkeler petrol üretiminde kesinti kararı aldı"

Bu haber benzine yeni zam haberleri gelecek anlamı taşıyor

Bu akşam gelecek zamdan sonra yarında zam bekleniyor

Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU]
    Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU]ınvesting.com türkiye
    OPEC+ ülkeler petrol üretiminde kesinti kararı aldı Yazar Investing.com
    https://tr.investing.com/news/economy/opec-ulkeler-petrol-uretiminde-kesinti-karar-ald-2347639
  • İndirim ve zamlar kesinleşmiştir

• Motorine 77 kuruş zam bekleniyor forumdaşlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Bugün yansıdı mı bu fiyatlar ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jagenhagar kullanıcısına yanıt

Evet yansıdı.

Yarın da motorine yine geliyor

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt
    Brent anlık olarak 2 puan düşüşte. Bir ihtimal belki zam geri çekilebilir. Dünkü kapanış 95,141 idi, günün en düşüğü 95,028 en yükseği 95,514.

• Brent 92 oldu zam iptal edilmeli

• Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU]BO®️@twitter
    “PİYASA BİLGİLENDİRME ‼️‼️‼️ Anlık verilere göre motorinde yarın 1,14 lira indirim beklenmektedir. Benzinde yarın için fiyat değişikliği beklenmemektedir. Motorin indirim miktarı kesinleşmiş bilgidir. Bilgilerinize #motorin #indirim #petrol #akaryakıt #brent”
    https://twitter.com/mnkeyshoulder/status/1567238880029442048

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 6 Eylül 2022; 22:52:45 >
  • Motorine 1,14 lira indirim bekleniyor forumdaşlar. Bir diğer duyumum 1,41 lira olduğu yönünde.

• Son iki günde motorine önce 69 kuruş sonra da 77 kuruş zam geldi. Toplam 1,46 tl yapıyor. Şimdi de 1.14 veya 1.41 indirim gelecek. Bu üç günde brent fiyatı düştü, dolar sabit, yani adamlar katakulliye getirerek aslında 3 gün önceye göre daha ucuz olması gereken motorini daha pahalıya satacaklar. tebrikler sayın yetkilililerAkaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] 

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt

Oyuncak oldu iyice bu nedir be

• Cuma gecesi motorin (1.40 civarı) de ve benzinde(1.20 civarı) indirim vardır . Depolarını doldurmayınız. İndirim oranı bu akşam kapanış ile belli olacaktır

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.