Şimdi Ara

AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ YORUMLAR BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.507
Cevap
39
Favori
405.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamlar bize işlemiyor artık yalama olduk
  • 11.04.2008 itibarıyle eurodiesel 3,03 ytl

http://www.totalgaz.com.tr/product_price.asp?cityID=32
  • Erzincan'da 3,08 olmuş
  • ben depoyu fulledim valla az önce 2.92 den ama yapacak bişey yok bir sonraki 3.02 den olacak
  • Araba 2haftaya anca cıkar o zaman kadar zaten bir daaha zam gelir. 3.10ytl alırız artık.

Gelsin gelsin trafikte araç görmüyelim...
  • bu kadar fahiş yakıt fiyatları ve 1001 çeşit vergilere rağmen zerre kadarı bize hizmet olarak geri dönse bari. araba alırken vergi, yıllık vergi, muayene harcı vs. vs. daha dün sungurlu yolunun 8-10km lil bölümün her iki şeridini de kazımışlar, aynı merdiven gibi araçlar bata çıka 1. viteste zor gidiyor. artık ettiğim küfürleri siz düşünün....
  • yuh be mazotta 3 ytl yi devirdi
  • Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
  • Vay be dizel de 3 olmuşşş...
    Bu arada yenibir vergi daha eklecek yakıta. 1.5 ykrş. Hayırlı olsun

• akaryakıttan alınan vergilerin bir kısmıyla şu yerlerdeki çukurları doldursalar ne güzel olur
  • Hadi bize yansıması ne ise bir kenera diyeli bu zamların diğer temel ihtiyaç giderlerine getireceği fiyat artışı fakiri fukarayı perişan ediyor ve edecek. Çıkartamadık maalesef bu milleti düzlüğe çıkartacak insanları içimizden...
  • televizyonda röportajda yapıyorlar herkes umutsuz, ödeyeceğiz napalım alacağız napalım yapacak bişey yok alıştık artık gibi açıklamalar yapıyor.

şimdi siz olsanız millet böyle düşünürken zamlardan vazgeçermisiniz

kimse tek başına birşey yapamadığı gibi birlikte olamıyor.

ya öyle şeyler oluyor ki insan benzinde bişey mi diyor.
    daha mesleğüinin ilk yıllarında emekliliğini düşünenlere gıcık olurdum. emeklilik birnevi hayatın sonlarına yaklaşma olarak geliyor çünkü, sonraları üniversiteyi bitirirken emekliliğini düşünmeye başladı insanlar.

şimdi ise 2-5 yaşındaki çocuklarını sigortalatıp kendi emekliliğinin dışında çocuklarının emekliliğini düşünmeye başladı insanlar.
    yakında doğmamış torunlarımızı sigortalatmak zorunda kalacağız.
    gelecek bu kadar umutsuzluklara gebe.

yazıklar olsun insanları bu hallere düşürenlere.

• benim kayınpederde iki tane traktör var geçenlerde gittiğimde bana bir dert yandı ben esas o zaman anladım durumun vahametini,
    kendisi mazot fiyatlarının çok arttığından tarlalarını artık ekemediğini ve durumunun çok kötü olduğunu, tarlayı traktörle ekip biçse ürünü sattığında aldığı paranın mazota yaptığı harcamayı artık kurtarmadığını söyledi, yani kazancı mazota bağlı olanların durumu harbiden kötü oldu
  • 12.04.2008 itibarıyle
    Motorin 7000 : 2,93
    Motorin 1000 : 2,95
    Eurodiesel : 3,10

bu kadar olur pes artık ertesi yarın gelir alıştık artık

http://www.totalgaz.com.tr/product_price.asp?cityID=32

http://www.bp-wcm.com/araclar/akaryakit/admin/tabloson.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 11 Nisan 2008; 23:35:28 >

• 2 günde 17 kuruş zam geldi
  • Orjinalden alıntı: tanland

Öncelikle bütçe açığını kapatmak için IMF'den borç almak, özelleştirme adı altında elindekileri satıp bütçeye yamamak ve akaryakıt ve alkollü içecekler dışında yeni bir vergi kaynağı yaratamadığı için bunlara abanmak dışında hiçbir ekonomik başarısı olmayan ve neredeyse üç yıldır geliyorum diyen ekonomik ve global krize rağmen ekonomide başarılı olduğu iddiası ile fazladan oy aldırılan bu hükümete ve bu iktidara alternetif yaratamayan muhalefete yazıklar olsun. İnsanlar yıllar önce bunları ekonomiyi düzeltsin diye oraya oturttu onlar da bir güzel padişahçılık oynadılar.

Şimdi önümüzdeki günlerde yaşayacağımız üzere diesel yakıtların fiyatları benzin fiyatlarını da aşacaktır. Çünkü başka vergi kaynağı yok ve araçların çoğu diesel motorlu olmaya başladı. Global kriz ve varil fiyatlarındaki artış da işi kolaylaştıracak. Zaten anayasa mahkemesi de dava açtı ama değil mi? Başarısızlığın kılıfları da hazır. Tıpkı 7 yıl önceki krizin cumhurbaşkanının anayasa kitabı fırlatmasına bağlanması gibi. O kriz de o hükümetin başarısızlığıydı aslında.

helal sana

• quote:

Orjinalden alıntı: yuci

110 dolarda 3,30 ise benzin
    150 dolarda 4,5 ytl olur o zaman hapı tam yutarız

Varil fiyatı 80$ iken 2.4 ytl'ye almıyorduk ki benzinin litresini, 2.7 felandı gene bu hesap yanlış 5 ytl'yi bulur 150$'da. Bu arada lpg fiyatlarından haberiniz varmı ne kadar litresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 12 Nisan 2008; 0:59:35 >
  • Benzinliler acele etsin bi 15 kuruş zamda 2 gün içinde benzine var...

geçen yaz istanbul şehir içinde 110-130 yakarken artık 160-190 yakacağız anlaşılan 1.5 dci ile...
    % 50 artış, enflasyon oranı ise yıllık %10
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Benzinliler acele etsin bi 15 kuruş zamda 2 gün içinde benzine var...

geçen yaz istanbul şehir içinde 110-130 yakarken artık 160-190 yakacağız anlaşılan 1.5 dci ile...
    % 50 artış, enflasyon oranı ise yıllık %10

Yüzde 10 enflasyon derken? Ping-pong topu? Don lastiği? Bardak altlığı?

Ekmek de 50 kuruş oldu ya, ufacık ekmek.. Gözümüz açık gitmeyiz; ama g.tümüz açık gidicez orası ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.